Cos sie dzieje w slaskim ?
Cos sie dzieje w slaskim ?
Czesc,
Strzela ktos jeszcze na slasku ? Odbywaja sie jeszcze gdzies strzelania w mniejszych lub wiekszych grupach ? Dzial widze zasadniczo martwy, na bezowym rowniez.
Strzela ktos jeszcze na slasku ? Odbywaja sie jeszcze gdzies strzelania w mniejszych lub wiekszych grupach ? Dzial widze zasadniczo martwy, na bezowym rowniez.
-
- Stary bywalec
- Moja broń:
Re: Cos sie dzieje w slaskim ?
Wczoraj były zawody w Pyskowicach/Dzierżnie. Anonsowane na beżowym, jak najbardziej.
Dzieki, rzeczywiscie byly zawody, wiec pozwole sobie uscislic - czy ktos strzela rekreacyjnie/amatorsko/treningowo ? 

-
- Stary bywalec
- Moja broń:
Z tym, że Jaworzno to nie Śląsk.

Strzela się jak najbardziej ,Żory ,Rybnik
macie jakies ustalone terminy na "ustawki" ? Czy to tak spontanicznie wychodzi ?
Witam szanowne grono sympatyków CP, jestem z Bytomia i zastanawiam się co tu obecnie w okolicy się organizuje. Chętnie bym się z kimś spotkał na strzelanie i zaczerpnął wiedzy od bardziej doświadczonych. Moja droga z bronią CP sie dopiero zaczyna jednak patrząc po wpisach mam pewne obawy czy Śląsk jeszcze strzela z CP.
Strzelamy, działamy ... jedynie sezon bardziej niż zwykle urlopowy.
Jeszcze nie byłem na strzelnicy w Bytomiu
więc, czemu by się tam nie wybrać w najbliższym czasie.
Jeszcze nie byłem na strzelnicy w Bytomiu

Bardzo chętnie skorzystam z propozycji. Wysłałem PW
@Heron sprawdziliscie Bytomska strzelnice ? Przymierzam sie do odwiedzin w gliwickim Snajperze, niestety CP tylko w godzinach 10-12, co dla pracujacych na etacie jest no.. problematyczne.
- Mad Boar
- Moja broń: Remington 8" .44, Derringer 3,0" .45
Takie pytanko bym miał - czy coś się dzieje w ogóle w Częstochowie?
Czy są tu jacyś strzelcy CP z tego miasta?
Czy są tu jacyś strzelcy CP z tego miasta?
Cześć Wszystkim, a w szczególności z okolic Siemianowic Śląskich...
Ostatnio zainteresowałem się CP i chodzi mi po głowie zakup jakiegoś Remika, ale bez praktycznego sprawdzenia jak się z tego strzela to wydawanie kasy wydaje mi się przedwczesne....
Może ktoś ma chęć i możliwości podzielić się prezentacją co i jak z Remikami i strzela w okolicy Siemianowic Śląskich ?
Jakieś propozycje na PW....
Pozdrawiam
Leszek
Ostatnio zainteresowałem się CP i chodzi mi po głowie zakup jakiegoś Remika, ale bez praktycznego sprawdzenia jak się z tego strzela to wydawanie kasy wydaje mi się przedwczesne....
Może ktoś ma chęć i możliwości podzielić się prezentacją co i jak z Remikami i strzela w okolicy Siemianowic Śląskich ?
Jakieś propozycje na PW....
Pozdrawiam
Leszek