Chciałbym spróbować strzelania z CP
Chciałbym spróbować strzelania z CP
Witam.
Bardzo fajne forum, na którym nikt się nie kłóci i nie pisze o pierdołach i w stylu "poszukaj sobie".
Bronią interesuje się od zawsze (tradycje rodzinne). Strzelałem z różnych sprzętów. Zastanawiam się nad zakupem CP, ale wcześniej chciał bym oddać kilka strzałów i sprawdzić czy mnie to rajcuje. Jestem z pod warszawy (strona północna, dysponuje transportem). W zamian mogę zaoferować dorobienie rożnych elementów metalowych - Tokarnia, frezarka i spory zapas metali kolorowych.
Jeżeli ktoś mi może pomóc a ja jemu to proszę o kontakt na PW
Bardzo fajne forum, na którym nikt się nie kłóci i nie pisze o pierdołach i w stylu "poszukaj sobie".
Bronią interesuje się od zawsze (tradycje rodzinne). Strzelałem z różnych sprzętów. Zastanawiam się nad zakupem CP, ale wcześniej chciał bym oddać kilka strzałów i sprawdzić czy mnie to rajcuje. Jestem z pod warszawy (strona północna, dysponuje transportem). W zamian mogę zaoferować dorobienie rożnych elementów metalowych - Tokarnia, frezarka i spory zapas metali kolorowych.
Jeżeli ktoś mi może pomóc a ja jemu to proszę o kontakt na PW
Witam wszystkich.
Mam podobny problem < gdzie i do kogo się udać > tyle tylko że ja szukam jakiejś strzelnicy w Łodzi lub w okolicy gdzie można spotkać osoby strzelające z broni czarnoprochowej>
W Łodzi niby "wszystko" jest - poza basenami , strzelnicami i paroma innymi rzeczami z prawdziwego zdarzenia.
Może ktoś z Was < może jakiś łodzianin > coś mi doradzi.
pozdrawim
Grzegorz
Mam podobny problem < gdzie i do kogo się udać > tyle tylko że ja szukam jakiejś strzelnicy w Łodzi lub w okolicy gdzie można spotkać osoby strzelające z broni czarnoprochowej>
W Łodzi niby "wszystko" jest - poza basenami , strzelnicami i paroma innymi rzeczami z prawdziwego zdarzenia.
Może ktoś z Was < może jakiś łodzianin > coś mi doradzi.
pozdrawim
Grzegorz
http://www.blackpowder.pl/viewtopic.php ... warka#9113
Tu masz co nieco na tematy wareckie
Z Łodzi droga prosta, a w dodatku klimatyczna. W stylu retro, zwłaszcza za Rawą. Konno lepiej, niż autem
Tu masz co nieco na tematy wareckie

Z Łodzi droga prosta, a w dodatku klimatyczna. W stylu retro, zwłaszcza za Rawą. Konno lepiej, niż autem

- E.U.Geniusz
- Moja broń:
Zmyślasz..Godo pisze: W Łodzi niby "wszystko" jest - poza basenami , strzelnicami [...]

Jakoś nic mi nie przeszkadza bywać na basenie 3-4x w tygodniu.
A co do strzelnic to doliczyłem się 7 sztuk, z czego na co najmniej dwu, "Społem" i "Orzeł", można bez większego problemu strzelać z CP. Osobiście korzystam z Orła (ul. 6 Sierpnia): wpisowe 40 zł, miesięczna składka 20 zł, strzelać można we wtorki i czwartki 14-17, oraz w soboty 10-14, z tym, ze w soboty na osi 25m jest gęsto od strzelających z nitro i marudny, strzelnicowy dziadek jest wtedy jeszcze bardziej marudny.

NB Ja przeważnie strzelam we czwartki o 14 ale gdyby Ci bardzo zależało, to mogę się ruszyć również w którąś sobotę.
Ostatnio zmieniony pt 01.lut.2008 - 18:03 przez E.U.Geniusz, łącznie zmieniany 1 raz.