Colt Woker
Colt Woker
Sprzedam Colta Wokera stan na moje oko bardzo dobry . Dobrze spasowany klin wyskakuje palcem nie trzeba młotkować jak w co niektórych coltach do zestawu piękna tłoczona pochwa z grubej skóry zdjęcia podeślę na maila cena 2100
- Chłopiec z Chyloni
- Stary bywalec
- Moja broń: Rogers & Spencer, Colt 1851, Enfield P53
Re: Colt Woker
Budzik?
Ostatnio zmieniony wt 24.maja.2022 - 19:17 przez Chłopiec z Chyloni, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VIP
- Moja broń: CP i ostry jęzor
To wyjątkowa okazja bo Colt Woker to absolutny unikat. O ile mi wiadomo we wszechświecie istnieje tylko jeden egzemplarz Colta Wokera.
-
- Bywalec
- Moja broń: brak
Tak, to bez wątpienia unikat, a nazywa się Woker, bo jest zrobiony z woka.
No zabawcie się jeszcze trochę cudzym kosztem to tylko świadczy o poziomie iQ ale pośmieję razem z wami pozdrawiam hejtowców papa upiornych snów życzę pozdro
-
- VIP
Drogi kolego @Benek, robisz z siebie klauna próbując spieniężyć obiekt, nie znając nawet jego poprawnej nazwy. Potem ludzi, którzy się z tego śmieją, nazywasz "hejtowcami". Dlaczego? Przecież nie okazujemy Ci braku sympatii, tylko zwyczajnie nabijamy się z Twojego postu. Cóż, taka jest rola klauna aby innych rozweselać. Może zacznij od tego aby z większą starannością redagować swoje wpisy. Poprawne nazewnictwo to chyba niezbyt wysokie wymaganie na forum o broni. Wejdź na forum ogrodnicze i nazwij marchew np. mórchófką. Zobaczymy czy uznają Cię za poważnego osobnika i potraktują z respektem.
Tak wiem co zrobiłem źle chciałem poprawić ale nie wiem jak edytować post więc wpiszę tu może to wystarczy WALKER mam nadzieję że teraz lepiej .
To jedno druga sprawa to fakt że moja przygoda z CP niestety dobiegła chyba końca mam strzaskany bark zerwane wiązadła siedzę już trzeci miesiąc na chorobowym i szprycują mnie sterydami jak to nie pomoże czeka mnie operacja co nie napawa optymizmem . Wkrótce wystawię kilka innych egzemplarzy i zamknę temat na chwilę obecną nie mogę utrzymać w tej ręce talerza bo boli jak wyrywany ząb bez znieczulenia więc proszę nie kopcie leżącego . A wystarczyło tylko mnie poprawić jednym zdaniem . Życzę wszystkim zdrówka zapewniam jest bezcenne
To jedno druga sprawa to fakt że moja przygoda z CP niestety dobiegła chyba końca mam strzaskany bark zerwane wiązadła siedzę już trzeci miesiąc na chorobowym i szprycują mnie sterydami jak to nie pomoże czeka mnie operacja co nie napawa optymizmem . Wkrótce wystawię kilka innych egzemplarzy i zamknę temat na chwilę obecną nie mogę utrzymać w tej ręce talerza bo boli jak wyrywany ząb bez znieczulenia więc proszę nie kopcie leżącego . A wystarczyło tylko mnie poprawić jednym zdaniem . Życzę wszystkim zdrówka zapewniam jest bezcenne
-
- VIP
Jeżeli miałeś oczywiste trudności z pisaniem to wszystko jasne i w takim razie nie bierz proszę moich uszczypliwości do serca. Widzisz, mam tzw. pierdolca na punkcie niechlujstwa językowego. Jest często jest popełniane także przez ludzi bez fizycznych ograniczeń, ale którym zwyczajnie nie chce się wysilić. Co do zdrowia dobrze Cię rozumiem bo też już byłem operowany po skomplikowanych złamaniach. Dlatego serdecznie życzę Ci jak najszybszego powrotu do zdrowia i pełnej sprawności.
DziękujęWycior pisze: śr 25.maja.2022 - 11:47 Jeżeli miałeś oczywiste trudności z pisaniem to wszystko jasne i w takim razie nie bierz proszę moich uszczypliwości do serca. Widzisz, mam tzw. pierdolca na punkcie niechlujstwa językowego. Jest często jest popełniane także przez ludzi bez fizycznych ograniczeń, ale którym zwyczajnie nie chce się wysilić. Co do zdrowia dobrze Cię rozumiem bo też już byłem operowany po skomplikowanych złamaniach. Dlatego serdecznie życzę Ci jak najszybszego powrotu do zdrowia i pełnej sprawności.
Zeby nie rozpoczynać nowego wątku spiszę co mam na zbyciu i tak przez conajmniej rok dwa nie pojadę na strzelnicę tak więc
kontrowersyjny Colt Walker obniżam cenę do 1900 z pochwą
Colt Dragon + pochwa kal 44 1600
remington Buffalo lufa 12 cali 1600
Niemiecki jednostrzałowy grawerowany 1000 z pochwą
Derringer Philadelphia 45 produkcjaa Hiszpańska bez pochwy 1400
Pas z grubej skóry do noszenia dwóch rewolwerów ale raczej na szczuplejsze osoby ja jestem dość pokaźnych rozmiarów i w niego nie wchodzę aale jest bardzo ładny zero zniszczenia stan idealny
i dwa opakowania wiemy czego
gdyby ktoś brał więcej jak jedną sztukę dołożę gratis
to wszystko
kontrowersyjny Colt Walker obniżam cenę do 1900 z pochwą
Colt Dragon + pochwa kal 44 1600
remington Buffalo lufa 12 cali 1600
Niemiecki jednostrzałowy grawerowany 1000 z pochwą
Derringer Philadelphia 45 produkcjaa Hiszpańska bez pochwy 1400
Pas z grubej skóry do noszenia dwóch rewolwerów ale raczej na szczuplejsze osoby ja jestem dość pokaźnych rozmiarów i w niego nie wchodzę aale jest bardzo ładny zero zniszczenia stan idealny
i dwa opakowania wiemy czego
gdyby ktoś brał więcej jak jedną sztukę dołożę gratis
to wszystko
-
- Moja broń: brak
Nawet na rewolwerze masz prawidłowo wygrawerowaną jego nazwę,, DRAGOON ".
A swoją drogą to ciekawe że parę dni temu chciałeś kupić rewolwer i ostro się targowałeś.
To cie ramie nie bolało, zawsze masz jakąś historię, to ślub syna to remont samochodu itd.
Nie prościej się przyznać że lubisz handlować.
Bez urazy .
A swoją drogą to ciekawe że parę dni temu chciałeś kupić rewolwer i ostro się targowałeś.
To cie ramie nie bolało, zawsze masz jakąś historię, to ślub syna to remont samochodu itd.
Bez urazy .
Ostatnio zmieniony śr 25.maja.2022 - 19:35 przez spigimario, łącznie zmieniany 1 raz.
A nie lepiej, bo prościej nie - zastanowić się nad pisownia gdy pouczasz innych?spigimario pisze: śr 25.maja.2022 - 18:01 Nawet na rewolwerze masz prawidłowo wygrawerowaną jego nazwę,, DRAGOON ".
Nie prościej się przyznać że lubisz chandlowac.
Bez urazy .
Bez urazy.
Gdyby teraz nie było zwolnienie drogą elektroniczną to bym zrobił fotę i podesłał bo już trzeci miesiąc się zaczyna jak w domu siedzę co do broni wyprzedaję i zamykam temat nie kupuję już i nie handluję zresztą i tak widełki zarobku były by bardzo nikłe wolał bym handel autami jeśli już tam masz 2 k w jednym kawałku i bez stresu właśnie takimi postami a co do tego krótkiego chciałem dla siebie żeby sobie leżał choć wolał bym snubsa . Między innymi dlatego nie lubię pisać bo zawsze wychodzą jakieś niesnadzki a ja raczej pozytywnie jestem do ludzi nastawiony ale też jestem nerwusem . Slub syna to też prawda w końcu zresztą bo już czas na niego był 30 na karku a samochód niestety też jest prawdą zresztą sprzedałem dzziada i szukam jakiegoś dobrego japończyka tyle wyjaśnień . Nie wiem czemu niektórzy są tak anty nastawieni do mojej osoby bo ja się nikomu w posty buciorami nie wciskam choć nieraz język aż świerzbi ale to moja sprawa pozdrawiam Cię kolego i zapewniam że źle mnie oceniaszspigimario pisze: śr 25.maja.2022 - 18:01 Nawet na rewolwerze masz prawidłowo wygrawerowaną jego nazwę,, DRAGOON ".
Bez urazy .
Mógłbyś mi wysłać na PW zdjęcia tego grawerowanego niemca. Zawsze mnie interesują nietypowe modele
(tomoj(at)wp.pl) Zarezerwuj mi go tak do końca tygodnia, proszę
I ile chcesz za op tego Czecha, którego imienia sie nie wymawia
?
Pozdrawiam

Pozdrawiam
ten mail jest tak jak go napisałeś nie wiidziałem w nawiasach .oczywiście moe go zarezerwować a co do tego o czy się nie mówi dodaje w gratisie przy zakupie dwóch sztuk i moja wysyłka czecha podam w mailuhalif pisze: śr 25.maja.2022 - 21:02 Mógłbyś mi wysłać na PW zdjęcia tego grawerowanego niemca. Zawsze mnie interesują nietypowe modele(tomoj(at)wp.pl) Zarezerwuj mi go tak do końca tygodnia, proszę
I ile chcesz za op tego Czecha, którego imienia sie nie wymawia
?
Pozdrawiam