Wesson
-
- VIP
- Moja broń: CP i ostry jęzor
Re: Wesson
Przy wylocie lufy widać gniazdo wlotki do ładowania. Zapytaj sprzedającego czy ma tę wlotkę. Sądząc po koronie wlotki brak, bo w przeciwnym razie nikt by korony w ten sposób nie torturował. To - oprócz rdzy - dużo mówi o poprzednim właścicielu (raczej: o jednym z poprzednich właścicieli) pukawki.
To handlarz jest, ściąga zlom z Niemiec i żeni tu. Jak Zouave szukałem oglądałem od niego w stanie idealnym od pedersoli. Zgadzało się tylko że był od pedersoli.
I wszystko jasne, trza szukać dalej
Nie tak do końca, że przesądzone. Karabin bardzo OK tylko ten przód lufy jakby nie do pary. Jeśli bardzo podoba się Tobie to negocjuj. Tylko czasem nie skuś się na tańszego firmy PR, w którym blacha zamka jest ze ..znalu. Dodatkowo - oczywiście na minus części te są malowane na czarno!
Po wyglądzie zewnętrznym i opisie że przewód lufy nosi ślady używania to pewnie ma takie wżery że taniej będzie nową kupić
A dlaczego sądzisz, że ma wżery? Zdarzało się, że po kupnie z alle okazywało się na pierwszy rzut ile rdzy jest w lufie. Ale już po pierwszym przetarciu szczotką widać było, że to tylko powierzchowny nalot.
Jak pisałem wcześniej, miał swego czasu Zouave w stanie idealnym, jak pojechałem obejrzeć to do dobrego było bardzo daleko, więc skoro tu pisze że jest w stanie dobrym ze śladami używania, do tego zdjęcie korony, to można się domyślić w jakim faktycznie jest stanie. Nie chcę ferować wyroku, może zmienił podejście do biznesu, ale szczerze w to wątpię.
To handlarz, wyleciał już kilka razy pod różnymi nazwami na obu forach.
Ja mam o nim złe zdanie.
Ja mam o nim złe zdanie.