Ulice Laredo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pumcia
Moja broń:

Ulice Laredo

Post autor: Pumcia »

Tak jak kiedyś obiecałam, ze zdobędę ten film, tak tez dotrzymałam słowa :)

http://torrenty.org/torrent/143625
Awatar użytkownika
cpt.Nemo
Stary bywalec
Moja broń:

Re: Ulice Laredo

Post autor: cpt.Nemo »

Pumcia pisze:Tak jak kiedyś obiecałam, ze zdobędę ten film, tak tez dotrzymałam słowa :)

http://torrenty.org/torrent/143625
Ale wystawilas na torrencie na ktorym trzeba sie rejestrowac platnie :(
Nie prosciej bylo na jakims ogolnodostepnym ?
Na poludnie od Brazos - mam kompletne - ponad 4 Gb zajmuja pelne cztery odcinki :) czyli jedna plyta DVD /film z napisami po polsku /
Pozostalych odcinkow niestety nie mam :(
Awatar użytkownika
Pumcia
Moja broń:

http://www.demonoid.com/files/download/1314934/4381812

Pod tym adresem znajduje się ten torrent. Ściągając i uruchamiając go w kliencie, podepniesz się do mnie :)

Lonesome Dove, mam takie jak ty. Pozostałe 3 części też mam. Ulice Laredo zripowałam i przetłumaczyłam. Zostały mi jeszcze dwie części. We wrześniu będzie "Powrót nad Brazos", a Szlak trupów, w zależności od tego jak szybko uda mi się znaleźć tłumacza, który chciałby przetłumaczyć film ze słuchu.
Awatar użytkownika
cpt.Nemo
Stary bywalec
Moja broń:

Pumcia pisze:Pod tym adresem znajduje się ten torrent. Ściągając i uruchamiając go w kliencie, podepniesz się do mnie :)
Bardzo ladnie :)
W tej chwili ssie miedzy 270 a 100 kB/sek za dwie/cztery godzinki powinien byc u mnie :)
Z niecierpliwoscia oczekuje na nastepne :)
I oczywiscie wielkie dzieki.
Awatar użytkownika
Pumcia
Moja broń:

cpt.Nemo pisze:I oczywiscie wielkie dzieki.
Mój tata jest niesamowitym fanem tego serialu. Kiedyś leciał w telewizji i go nagrał na vhs, ale jakość nie była wtedy za dobra. Mój kolega niedawno był w stanach, i znalazł mi ten serial w portalu amazon.com. Kupiliśmy go, a on mi przesłał do Polski. Kolega mi je odpowiednio zripował, ja przepisałam tekst dwóch części (Ulice Laredo i Powrót nad brazos z kaset vhs) do zeszytu, i podstawiłam jak narazie tekst pod "Ulice Laredo". Film nigdy nie doczekał sie żadnej dystrybucji w kraju, więc udostępnianie go wg. prawa jest legalne :)
Awatar użytkownika
cpt.Nemo
Stary bywalec
Moja broń:

Pumcia pisze:podstawiłam jak narazie tekst pod "Ulice Laredo".
Obejrzalem :)
Fantastyczny film.
Dzieki.
To jest prawdziwy Dziki Zachod gdzie przyjazn, mord i dobre uczynki ide pod reke ze soba. Tak to musialo wtedy wygladac.
Z niecierpliwoscia teraz czekam na "Powrót nad Brazos"
Awatar użytkownika
Pumcia
Moja broń:

Capitan pisze:Z niecierpliwoscia teraz czekam na "Powrót nad Brazos"
Będzie ale to dopiero po moich wrześniowych egzaminach. Teraz nie mam absolutnie czasu :)

Faktycznie film jest dobry :) Najlepszy western jaki widziałam.
jackvet
Moja broń:

Post autor: jackvet »

Pumcia!
Myślę,że egzaminy zaliczone.Teraz czas na dalszy ciąg tego wspaniałego serialu.Czekamy z niecierpliwoscią na obiecane "Powrót nad Brazos" i "Szlak Trupów".Niekaż nam czekać w wielkiej niecierpliwości.Plizzzzzzzzzzzzz.
Pozdrawiam Jacek
Awatar użytkownika
Pumcia
Moja broń:

He he, już zabieram się do roboty. Mimo tego że egzaminy zaliczone, to ja także mam dużo innej roboty :) hehehe.. Tak po za tym, ja przetłumaczę tylko powrót nad Brazos. Niestety nie umiem na tyle angielskiego, żeby to tłumaczyć ze słuchu :) Zripuje ten film, udostępnię, a co z nim zrobicie to już wasza sprawa :)
ODPOWIEDZ