Majówka w Jaworznie
Majówka w Jaworznie
Zapraszam na zawody Regulamin i resztę możecie zobaczyć na tej stronce
Jak ktoś chętny to zapraszam do zapisywania się tutaj przez podanie Nazwiska Imienia i konkurencji w których chce uczestniczyć.
Dla rewolwerowców są konkurencje Mariette (25m) i Donald Malson (50m).
Jak ktoś chętny to zapraszam do zapisywania się tutaj przez podanie Nazwiska Imienia i konkurencji w których chce uczestniczyć.
Dla rewolwerowców są konkurencje Mariette (25m) i Donald Malson (50m).
Re: Majówka w Jaworznie
Witam Panie Darku 
Piotr Jurczyk, Kuchenreuter o godzinie 12:00, stanowisko 6 i Vetterli 13:30 stanowisko nr 1.
Czy coś jeszcze z mojej strony czy pozostało mi już wracać do Polski i czekać na termin zawodów?
Pozdrawiam

Piotr Jurczyk, Kuchenreuter o godzinie 12:00, stanowisko 6 i Vetterli 13:30 stanowisko nr 1.
Czy coś jeszcze z mojej strony czy pozostało mi już wracać do Polski i czekać na termin zawodów?

Pozdrawiam
No to czekamy na kolegę i zapewniamy miłą rozrywkę i dobrą konkurencję 

- MicromaX
- Bywalec
- Moja broń: palna
- Kontakt:
Witam, bardzo prosze o zapisanie 3 osob - konkurencje rewolwerowe 25 i 50m
Andrzej Eliasz
Mariusz Bazyl
Mariusz Ślezak
jesli jest to mozliwe o podobnych godzinach. i nie wczesniej jak 10:30.
pozdrawiam
AE
Andrzej Eliasz
Mariusz Bazyl
Mariusz Ślezak
jesli jest to mozliwe o podobnych godzinach. i nie wczesniej jak 10:30.
pozdrawiam
AE
-
- Moja broń:
A czy jest opcja żeby do Was przyjechać ze swoim Remingtonem i postrzelać bez konieczności brania udziału w zawodach? Po prostu chciałbym potrenować przy bardziej doświadczonych kolegach 

Niestety w dniu zawodów nie ma na to szans ale w kazdy czwartek i poniedziałek na strzelnicy miejskiej w Jaworznie zawsze ktoś się znajdzie obeznany z bronią CP.
A ja zapraszam 2 maja na strzelnicę przy ul. Energetyuków 2 w Jaworznie ok. 11 będę tam z kilkoma z Loży Czarnoprochowej
A ja zapraszam 2 maja na strzelnicę przy ul. Energetyuków 2 w Jaworznie ok. 11 będę tam z kilkoma z Loży Czarnoprochowej

Bartłomiej Bulak rewolwer 25 i 50m jeśli możliwe około godziny 10:30 dziękuje i ppozdrawiam
Turniej Wakacyjny
Tech88 dopisany do zawodów mozna sprawdzić
Podaję komunikat Organizatora:
Tadeusz P. » dzisiaj, o 10:25
W imieniu Klubu CKS Stare Strzelby LOK odwołuję Turniej Wakacyjny ze względu na niską frekwencję startujących.
Wszystkich zawiedzionych jednak zapraszamy na trening z własną bronią.
Planujemy zrobić ognisko więc głodni nie będziemy.
Przepraszamy i zapraszamy.
Tadeusz
- MicromaX
- Bywalec
- Moja broń: palna
- Kontakt:
Kiedy bedzie mozna odebrac dyplomy za te zawody ? od dlugiego czasu nie moge nikogo spotkac na strzelnicy w Jaworznie kto bylby wladny je wydac.