Scheibenbüchse Sanftl
- Łucznik
- Bywalec
- Moja broń:
Scheibenbüchse Sanftl
Miło mi poinformować kolegów, że w Czerskim Bractwie Kurkowym trzeciemu z braci odbiła szajba.
I tak z Szajbenbukse Sanftl strzelają:
Enfield,
Łucznik,
Kinio.
Grono miłośników Świńskiego Ucha stale się powiększa. Na najbliższych mistrzostwach będziemy żądać oddzielnej klasyfikacji.
ps
postaram się wkleić fotkę tych trzech zboków z najohydniejszymi gewerami.
I tak z Szajbenbukse Sanftl strzelają:
Enfield,
Łucznik,
Kinio.
Grono miłośników Świńskiego Ucha stale się powiększa. Na najbliższych mistrzostwach będziemy żądać oddzielnej klasyfikacji.
ps
postaram się wkleić fotkę tych trzech zboków z najohydniejszymi gewerami.
- Smoking Gun
- Bywalec
- Moja broń:
- Łucznik
- Bywalec
- Moja broń:
Präzisionsschützenscheibenbüchse Sanftl
Wszystkich posiadaczy Pogańskiegoświńskiegoucha czyli Präzisionsschützenscheibenbüchse Sanftl serdecznie zapraszam na Turniej w Warce.
Udało się nam dokonać rzeczy niemożliwej: ksiądz pobłogosławi strzelców i ich specyficzną broń.
Jak wszystkim powszechnie wiadomo znakomicie wpływa to na celność i skupienie przestrzelin. Koniec z dobieraniem grubości łatki, rodzaju smaru, naważki prochu i średnicy kuli. Wasze zwycięstwa przyjdą same!
Udało się nam dokonać rzeczy niemożliwej: ksiądz pobłogosławi strzelców i ich specyficzną broń.
Jak wszystkim powszechnie wiadomo znakomicie wpływa to na celność i skupienie przestrzelin. Koniec z dobieraniem grubości łatki, rodzaju smaru, naważki prochu i średnicy kuli. Wasze zwycięstwa przyjdą same!
- cpt.Nemo
- Stary bywalec
- Moja broń:
Re: Präzisionsschützenscheibenbüchse Sanftl
Oby tylko nie swięcilŁucznik pisze:Udało się nam dokonać rzeczy niemożliwej: ksiądz pobłogosławi strzelców i ich specyficzną broń.
Jak powszechnie wiadomo do broni stosuje sie namaszczenie, najlepiej nie ostatnie, chyba ze ida na dlugie przechowywanie.
Namaszczenie wykonac swietymi olejami wysokiej jakosci.
Witam Wszystkich bowiem to mój pierwszy post Tutaj
Coś mi się widzie, że niedługo grono użytkowników tego urokliwego karabinka sie powiększy
http://egun.de/market/item.php?id=1566189
Pozdrawiam Andrzej Kliszewski
Coś mi się widzie, że niedługo grono użytkowników tego urokliwego karabinka sie powiększy
http://egun.de/market/item.php?id=1566189
-
- Stary bywalec
- Moja broń:
Dzięki Darku choć jeśli chodzi o CP tom ciemy jak ten proch w ładownicy i to raczej ja będę się uczył, choć literatury i albumów trochę pod ręką mam .Senio pisze:Andrzejku fajnie że wpadłeś do nas. Z Twoja wiedzą nie jedną taka perełkę zobaczymy i poczytamy o niej Super !AndrzejK pisze:Witam Wszystkich bowiem to mój pierwszy post Tutaj
Pokazany karabinek kupił Kolega ja chyba zacznę od czegoś lżejszego - chyba Hawken Woodsman