Widzę, że potrafisz dorównać Mirkowi

Czekam na sygnał ze strzelnicy, że przyszła dostawa.
Wiecie co? Montaż z USA przyszedł szybciej jak zamówienie z Warszawy

Chodzi oczywiście o mnie... a ja jestem tak , jak Rusznik... "upierdliwy ale sprawiedliwy"kumat pisze:mkowalczuk pisze:Bardzo Ci dziękuję![]()
Widzę, że potrafisz dorównać Mirkowi
![]()
........
Nie zrozumiałem za bardzo, jakiemu Mirkowi??
No trudno, Żekło się Amkl1 pisze:kumat pisze:
ZŁOSLiwy do .. ale...
Nie lubię "Sciemy"...
Ale na strzelnicy mozemy SPOKOJNIE porozmawiać...
No to ładnie "kota ogonem" sprytny jesteśmkowalczuk pisze:Nic mnie nie ubodło. Skąd to przypuszczenie?
Traktowałem to jako śmieszną, pewnie niezamierzoną niezręczność, bo napisałeś opinie na temat ludzi mieszkających na tzw. Ziemiach Odzyskanych. Potem ją skasowałeś, a temat się rozwinął aż do granic absurdu jak widzę.
Jakby nie patrzeć - tu mieszkam gdzie mieszkam. To Ziemie Odzyskane. poczułem się wyzwany do tablicy, ale gdybyś napisał, że chodzi Ci o nie wszystkich mieszkańców tych terenów ale o jakąś konkretną mniejszość narodową to bym się nie odzywał
Tak na marginesie: wiesz czemu się mówi: "Ziemie Odzyskane"?? Ja się dowiedziałem/przekonałem mieszkając tutaj. Bitwa pod Cedynia była tuż obok mnie. Trochę na zachód od Przelewic.
To Ty dorobiłeś do tego wszystkiego opowiastkę o Ukraińcach. Teraz piszesz coś o czerwonych, szkopach i komunistach. Strzelaniu w łeb itd.
Przyznam, że już nie bardzo wiem o co Ci chodzi, więc chyba powiem: Dobranoc.