SĄSIEDNIE FORUM.....

ODPOWIEDZ
sasza1983
Moja broń:

Post autor: sasza1983 »

George pisze: Byłem kiedyś w Morsku i tam kolega mierzył mi na chrono prędkość śrutu wystrzelonego z mojego pistoletu. Oczywiście z zachowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa, bo odbywało się to na balkonie hotelowym. Ale znalazł się kapuś i zrobił aferę, że ktoś urządzał sobie strzelanie do celu z balkonu. Uchroń Panie przed takimi kolesiami!

:lol:
:shock: :shock: :shock: :shock:
chudej
Bywalec
Moja broń:

Post autor: chudej »

Sasza,ta "gały" to zdziwienie za strzelanie czy za kapowanie?Myślę,że za drugie
Awatar użytkownika
George
Bywalec
Moja broń:

Post autor: George »

Może dla odmiany pozytywna informacja z iwebu. Miłek i Maab skutecznie zajęli się uwalnianiem z pocztowo-policyjnego "aresztu" wiatrówek i broni CP. I to jest przykład konkretnego działania na rzecz naszego środowiska.
moa
Moja broń:

Post autor: moa »

George pisze: Ja na prawdę tak myślę. Też jestem za przestrzeganiem prawa, ale jego egzekwowaniem niech się zajmują wyłącznie powołane do tego organa. Donosicielstwem sie brzydzę
brawo. jesteś jednym z tych co jak widzą dresa wyrywającego torebkę staruszce to odwraca wzrok. brawo.
Awatar użytkownika
George
Bywalec
Moja broń:

Może nie odwracam wzroku, ale dzwonie po policję. W walce z dresem nie mam szans. To już nie na moje lata ani zdrowie. I wtedy nie jest to kapowanie, a wezwanie pomocy. A to subtelna różnica.
Magua
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: Magua »

cpt.Nemo pisze: A ja chyba napis iweb spiluje bo zanim dojdzie pewnie mnie jeden przyjaciel wywali :) :)
Szkoda ze Marek nie chcial zrobic tych gwiazd bez napisow :)
Wczoraj, późnym wieczorem, Kapitan dostał trzecie ostrzeżenie :x

Czas zabrać tej małpie brzytwę!!!
Awatar użytkownika
mkl1
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: mkl1 »

nie rozumiem za co, bo oficjalnie ostatni post to :
"Ostatni post Czw 16 Sie, 2007 " zacytowane z iwebu"..........no chyba, że post usunieto w całości.....
Awatar użytkownika
cpt.Nemo
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: cpt.Nemo »

Magua pisze: Wczoraj, późnym wieczorem, Kapitan dostał trzecie ostrzeżenie :x

Czas zabrać tej małpie brzytwę!!!
Dzieki za poparcie.
TomAcik dalej prowadzi swa prywatna wojne zza krzaka :)
No ale jesli reszta to akceptuje i popiera to i ja nie musze tam pisac.
Pewnie nie bede ani pierwszym ani ostatnim ktory odejdzie.

Kliknij w liczbe ostrzezen to poczytasz zabawne uzasadnienia :)

Wczoraj wieczorem, wrocilismy z Chelma. Po pierwsze niech zaluje kto nie byl. Po drugie zdecydowanie sprawdza sie formula obozu na strzelnicy.
Wyrazy podziekowan dla Bractwa Czerskiego za wzorowe obozowisko gdzie nie braklo aprowizacji i zawsze mozna bylo zjesc cos goracego czy tez zwykla kanapke. Wielu strzelcow odwiedzalo ten oboz. Nikt nie odszedl glodny. Toczyly sie rozmowy. Wieczorem mini koncert ze spiewami. Panowala ta wlasnie przyjacielska atmosfera ktora najbardziej cenie na zawodach. Dla takich chwil warto zyc warto jezdzic i wracajac chocby niewyspanym i zmeczonym warto zachowac wspomnienia.
To jest wlasnie zycie a nie wirtualna rzeczywistosc forum.
Awatar użytkownika
George
Bywalec
Moja broń:

No cóż kapitanie, "gratuluję" trzeciej gwiazdki. Dzięki też za garść refleksji z zawodów w Chełmie. Przydało by się ich więcej, ale najwyraźniej organizatorzy pozostają przesadnie skromi pod tym względem. A szkoda by na tym forum przeszły niemal bez echa. :(
Awatar użytkownika
Samuel Hawken
Bywalec
Lokalizacja: Bractwo Kurkowe Strzelców Czarnoprochowych Straży Zamkowej w Czersku
Moja broń:

Post autor: Samuel Hawken »

najwyraźniej organizatorzy pozostają przesadnie skromi pod tym względem
To prawda, wzorem innych organizatorów, "Trzecie Lubelskie Zawody Czarnoprochowe" mogły być bez przesady nazwane Zawodami międzykontynentalnymi z powodu uczestnictwa w nich Kanadyjczyka. Albo Nowozelandczyka, nie pamietam.
Awatar użytkownika
1-4Miles
Moja broń:

Post autor: 1-4Miles »

Pisałem w sprawie ostrzeżeń nadanych Kapitanowi (i mi również) ale wątpię, że to coś da. Jedno jest pewne, nie można swobodnie wypowiadać się na sąsiednim forum, gdyż jeden z Modów dość skutecznie zamyka nam gębę gdy tylko wypowiadamy się w sposób odmienny niż pneumatyczni bogowie :( Dla mnie to skanadal jest. Napisałem też o tym do mkowalczuka i on przyznał mi rację, lecz napisał, że sam nic nie może zdziałać i trzeba pisac do Jerzego.

Tak czy tak to pewien Tomek prosi się o nauczkę :?: ;(
Awatar użytkownika
cpt.Nemo
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: cpt.Nemo »

1-4Miles pisze:Jedno jest pewne, nie można swobodnie wypowiadać się na sąsiednim forum, gdyż jeden z Modów dość skutecznie zamyka nam gębę gdy tylko wypowiadamy się w sposób odmienny niż pneumatyczni bogowie :( Dla mnie to skanadal jest.
http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?t=36024

A jak ktos tylko poruszy temat naszego "przyjaciela" to kolesie probuja mu zamknac gebe :(
W zasadzie to juz prawie jestem gotow zaprzestac pisania na tamtym forum.
Jak im takie indywiduum pasuje to niech sie z nim kisza...
Awatar użytkownika
1-4Miles
Moja broń:

Prawda jest taka, że ja mam wrażenie, że brunatne (żółte, kremowe lub jak się je tam zwie) Forum już przygasło. Mam wrażenie, że do działu CP mało kto zagląda, a jak zagląda to od wielkiego dzwonu i z przyzwyczajenia. Ale może właśnie o to komuś chodziło. Nie wiem sam. Tak czy tak dziwnym jest, iż zezwala się na tak ewidentne zamykanie ust nam i to bezkarnie.
Awatar użytkownika
andree
Bywalec
Moja broń:

Post autor: andree »

1-4Miles pisze:Prawda jest taka, że ja mam wrażenie, że brunatne (żółte, kremowe lub jak się je tam zwie) Forum już przygasło.
Przygasło, bo ostatnie wydarzenia do tego doprowadziły. Są tacy, którzy tylko tam zaglądają (uczestnictwo bierne) i to jest myślę właściwa podstawa. Taka forma protestu, do której każdy może się przyłączyć.
Awatar użytkownika
1-4Miles
Moja broń:

andree pisze:
1-4Miles pisze:Prawda jest taka, że ja mam wrażenie, że brunatne (żółte, kremowe lub jak się je tam zwie) Forum już przygasło.
Przygasło, bo ostatnie wydarzenia do tego doprowadziły. Są tacy, którzy tylko tam zaglądają (uczestnictwo bierne) i to jest myślę właściwa podstawa. Taka forma protestu, do której każdy może się przyłączyć.
Może i racja :? Ciężko się powstrzymać od pisania, ale racja co solidarność to solidarność. Zatem przyłączam sie do protestu. W końcu tamto Forum było na prawdę niemal wrośnięte w szerokorozumiane strzelectwo CP, a teraz jeden mściwy debil (nie chcę się inaczej wyrażać) tak nas wszystkich potraktował :-(
ODPOWIEDZ