George pisze: Byłem kiedyś w Morsku i tam kolega mierzył mi na chrono prędkość śrutu wystrzelonego z mojego pistoletu. Oczywiście z zachowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa, bo odbywało się to na balkonie hotelowym. Ale znalazł się kapuś i zrobił aferę, że ktoś urządzał sobie strzelanie do celu z balkonu. Uchroń Panie przed takimi kolesiami!
SĄSIEDNIE FORUM.....
- cpt.Nemo
- Stary bywalec
- Moja broń:
Dzieki za poparcie.Magua pisze: Wczoraj, późnym wieczorem, Kapitan dostał trzecie ostrzeżenie :x
Czas zabrać tej małpie brzytwę!!!
TomAcik dalej prowadzi swa prywatna wojne zza krzaka
No ale jesli reszta to akceptuje i popiera to i ja nie musze tam pisac.
Pewnie nie bede ani pierwszym ani ostatnim ktory odejdzie.
Kliknij w liczbe ostrzezen to poczytasz zabawne uzasadnienia
Wczoraj wieczorem, wrocilismy z Chelma. Po pierwsze niech zaluje kto nie byl. Po drugie zdecydowanie sprawdza sie formula obozu na strzelnicy.
Wyrazy podziekowan dla Bractwa Czerskiego za wzorowe obozowisko gdzie nie braklo aprowizacji i zawsze mozna bylo zjesc cos goracego czy tez zwykla kanapke. Wielu strzelcow odwiedzalo ten oboz. Nikt nie odszedl glodny. Toczyly sie rozmowy. Wieczorem mini koncert ze spiewami. Panowala ta wlasnie przyjacielska atmosfera ktora najbardziej cenie na zawodach. Dla takich chwil warto zyc warto jezdzic i wracajac chocby niewyspanym i zmeczonym warto zachowac wspomnienia.
To jest wlasnie zycie a nie wirtualna rzeczywistosc forum.
- Samuel Hawken
- Bywalec
- Lokalizacja: Bractwo Kurkowe Strzelców Czarnoprochowych Straży Zamkowej w Czersku
- Moja broń:
Pisałem w sprawie ostrzeżeń nadanych Kapitanowi (i mi również) ale wątpię, że to coś da. Jedno jest pewne, nie można swobodnie wypowiadać się na sąsiednim forum, gdyż jeden z Modów dość skutecznie zamyka nam gębę gdy tylko wypowiadamy się w sposób odmienny niż pneumatyczni bogowie Dla mnie to skanadal jest. Napisałem też o tym do mkowalczuka i on przyznał mi rację, lecz napisał, że sam nic nie może zdziałać i trzeba pisac do Jerzego.
Tak czy tak to pewien Tomek prosi się o nauczkę
Tak czy tak to pewien Tomek prosi się o nauczkę
- cpt.Nemo
- Stary bywalec
- Moja broń:
http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?t=360241-4Miles pisze:Jedno jest pewne, nie można swobodnie wypowiadać się na sąsiednim forum, gdyż jeden z Modów dość skutecznie zamyka nam gębę gdy tylko wypowiadamy się w sposób odmienny niż pneumatyczni bogowie Dla mnie to skanadal jest.
A jak ktos tylko poruszy temat naszego "przyjaciela" to kolesie probuja mu zamknac gebe
W zasadzie to juz prawie jestem gotow zaprzestac pisania na tamtym forum.
Jak im takie indywiduum pasuje to niech sie z nim kisza...
Prawda jest taka, że ja mam wrażenie, że brunatne (żółte, kremowe lub jak się je tam zwie) Forum już przygasło. Mam wrażenie, że do działu CP mało kto zagląda, a jak zagląda to od wielkiego dzwonu i z przyzwyczajenia. Ale może właśnie o to komuś chodziło. Nie wiem sam. Tak czy tak dziwnym jest, iż zezwala się na tak ewidentne zamykanie ust nam i to bezkarnie.
Przygasło, bo ostatnie wydarzenia do tego doprowadziły. Są tacy, którzy tylko tam zaglądają (uczestnictwo bierne) i to jest myślę właściwa podstawa. Taka forma protestu, do której każdy może się przyłączyć.1-4Miles pisze:Prawda jest taka, że ja mam wrażenie, że brunatne (żółte, kremowe lub jak się je tam zwie) Forum już przygasło.
Może i racja Ciężko się powstrzymać od pisania, ale racja co solidarność to solidarność. Zatem przyłączam sie do protestu. W końcu tamto Forum było na prawdę niemal wrośnięte w szerokorozumiane strzelectwo CP, a teraz jeden mściwy debil (nie chcę się inaczej wyrażać) tak nas wszystkich potraktowałandree pisze:Przygasło, bo ostatnie wydarzenia do tego doprowadziły. Są tacy, którzy tylko tam zaglądają (uczestnictwo bierne) i to jest myślę właściwa podstawa. Taka forma protestu, do której każdy może się przyłączyć.1-4Miles pisze:Prawda jest taka, że ja mam wrażenie, że brunatne (żółte, kremowe lub jak się je tam zwie) Forum już przygasło.