George pisze:Stało tak się, ze osoba, która podjęła się realizacji tych zamówień sama zaczęła kombinowac nad innym ich wzorem.
Czytac umiesz ?
Podjalem sie ( a w zasadzie wmuszono we mnie i z przyjemnoscia oddam ten "zaszczyt" pierwszemu kto sie zglosi ) zlecic wykonanie drugiej edycji gwiazdy z Iwebu, zaznaczajac ze przewiduje nie wpisywanie nazwy tamtego forum, ani zadnego innego bo sie cos nam czesto zmieniaja, czyli zostawic puste miejsce i niech kazdy wpisze co sobie zechce.
Stalo sie tak, ze zaczeto kombinowac jak by tu we mnie wmusic anglojezyczne napisy ktorych nie bylo na oryginale i poprzedniej gwiezdzie.
Potem wplynely propozycje zmiany ksztaltu odznaki aby mogla sluzyc wszystkim czarnoprochowcom a nie tylko kowbojom / Bo glupio przy kontuszu czy czamarce gwiazda szeryfa wyglada/.
Dyskusja trwa.
Czyli nic nie jest jeszcze przesadzone, a moce przerobowe do wycinania znaczkow zaklad bedzie mial dopiero pod koniec miesiaca, o czym napisalem na samym poczatku. Oczywiscie nieco wczesniej trzeba przygotowac oprogramowanie lasera do wykonania tej konkretnej pracy.
Zatem z tym : "sama zaczela kombinowac" to moze nie do mnie ?
Odrobina obiektywizmu by Ci sie przydala.
Ja mysle ze osoba ktora sama zglosila sie do zbierania listy, sama pod byle pozorem sie z tego obowiazku wycofala, bo po co sie meczyc