Tak tylko informacyjnie
- Jaroslaw78
- Bywalec
- Moja broń: Remington Pietta 1858 .44 , Jakieś Colty .44
Re: Tak tylko informacyjnie
Zapomnieć się nie da. Ale można wyciągnąć wnioski na przyszłość.
Kultura to podstawa. Niestety w tym chamskim świecie mało jest kultury. A kto buduje/niszczy ten świat? LUDZIE...
Kultura to podstawa. Niestety w tym chamskim świecie mało jest kultury. A kto buduje/niszczy ten świat? LUDZIE...
-
- Stary bywalec
- Moja broń: Remington NMA1858 uberti TI, Kentucky flintlock
Wycior pisze: wt 29.cze.2021 - 20:35 Mam do przeczytania kilka książek i do wytoczenia dwa nietypowe kominki.
A mamy Cię!

No to teraz nam wisisz tutoriał o dorabianiu kominków.

To oczywiście żart, myślę jednak że gdybyś napisał taki tutoriał to nie tylko ja bym go z zapartym tchem przeczytał.

No właśnie.Jaroslaw78 pisze: ndz 09.sty.2022 - 23:06 Ja już zgłupiałem![]()
O kogo chodzi i odnośnie zielonego forum.
Zbyt krótko tu jestem widocznie, żeby wiedzieć![]()
Ale to forum i jak myślę ,że chodzi o to zielone,o którym myślę,to to dwa najbardziej zajebiste forum są![]()
Byłem na beżowym kilka lat wstecz. Tam nie można było komuś coś powiedzieć...Sama milicja
W końcu dostałem bana za szczerość i przeniosłem się na zielone.
Zielone forum to forum Airgun-Hunting.pl
Mają tam co prawda dział czarnoprochowców ale w porównaniu z działem "wiatrowym" to taki raczej skromny jest. No i to forum prowadzi Warchlaq a on czarnym prochem się za bardzo nie interesuje. Znam to forum dość dobrze choć od ładnych paru lat tam nie pisuję.
- Jaroslaw78
- Bywalec
No dokładnie,bardzo skromny dział. Ale to dlatego,że to forum wiatrówkowe. Dzięki niemu zdobyłem sporo ciennej wiedzy. A pozostałe działy to raczej tylko "przyklejone". Masz tam pewnie taki sam nick jak tutaj,to kojarzę kilka Twoich wpisów.Czarnowidz pisze: śr 19.sty.2022 - 00:42Wycior pisze: wt 29.cze.2021 - 20:35 Mam do przeczytania kilka książek i do wytoczenia dwa nietypowe kominki.
A mamy Cię!![]()
![]()
No to teraz nam wisisz tutoriał o dorabianiu kominków.![]()
To oczywiście żart, myślę jednak że gdybyś napisał taki tutoriał to nie tylko ja bym go z zapartym tchem przeczytał.
No właśnie.Jaroslaw78 pisze: ndz 09.sty.2022 - 23:06 Ja już zgłupiałem![]()
O kogo chodzi i odnośnie zielonego forum.
Zbyt krótko tu jestem widocznie, żeby wiedzieć![]()
Ale to forum i jak myślę ,że chodzi o to zielone,o którym myślę,to to dwa najbardziej zajebiste forum są![]()
Byłem na beżowym kilka lat wstecz. Tam nie można było komuś coś powiedzieć...Sama milicja
W końcu dostałem bana za szczerość i przeniosłem się na zielone.
Zielone forum to forum Airgun-Hunting.pl
Mają tam co prawda dział czarnoprochowców ale w porównaniu z działem "wiatrowym" to taki raczej skromny jest. No i to forum prowadzi Warchlaq a on czarnym prochem się za bardzo nie interesuje. Znam to forum dość dobrze choć od ładnych paru lat tam nie pisuję.
-
- Stary bywalec
- Moja broń: Remington NMA1858 uberti TI, Kentucky flintlock
Tak, mam.Jaroslaw78 pisze: śr 19.sty.2022 - 07:34 Masz tam pewnie taki sam nick jak tutaj,to kojarzę kilka Twoich wpisów.
Muszę się nieskromnie przyznać że jestem autorem pierwszego posta na tamtym forum jaki został tam napisany. Wcześniej to forum działało kilka miesięcy ale nikt tam nie pisał. Był to temat o energi przycelowej. W tym temacie, w jego pierwszej części dyskutuję z samym właścicielem forum bo wówczas tamto forum nie miało więcej użytkowników.

Od ładnych paru lat nie mam nic wiatrowego więc tam nie pisuję ale lubię to forum za klimat. Choćby pamiętne, co sobotnie chlanie na ShoutBox-ie

- Jaroslaw78
- Bywalec
Zgadza się. Mnie też wyrzucili z "beżowego". Ale nie z powodu"zielonego",bo tam się zarejestrowałem w 2015 roku,po wyrzuceniu. CP zacząłem się interesować dopiero w 2017 roku, więc w owym czasie nabyłem R1858. A od niedawna jestem tutaj
i "zielone" i to forum są bardzo przyjazne,nie co to beż... chociaż tam też poznałem kilku fajnych ludzi. A mam od Radecka R2A.

Witajcie.
Ja tylko w kwestii formalnej. Podczas rejestracji:
Potwierdzenie rejestracji
Jaki kaliber ma Remington Pocket 1863 ? Proszę podać tylko cyfrę.:
To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Nie cyfrę, tylko liczbę.

Ja tylko w kwestii formalnej. Podczas rejestracji:
Potwierdzenie rejestracji
Jaki kaliber ma Remington Pocket 1863 ? Proszę podać tylko cyfrę.:
To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Nie cyfrę, tylko liczbę.

-
- VIP
- Moja broń: CP i ostry jęzor

omg - niech będzie
poprawione.