Ty w ogóle nie rozumiesz o co mi chodzi a ciągle próbujesz mnie obrażać - to że eksponuję patologię to nie znaczy że chcę żeby wprowadzono ograniczenia w temacie broni CP. Chodzi o to że na Forum pojawia się sporo młodego "narybku" który broń CP traktuję jak ten powyższy "strzelec". Kupują rewolwery do obrony miru domowego, łażą z naładowaną po ulicach i próbują ustawić "sprawiedliwość po swojej stronie". Ten gość jak widać oddał dwa strzały do sąsiada...Chłopiec z Chyloni pisze: czw 16.lut.2023 - 15:42 No, to pomagaj im kolego. Już cie kupa ludzi kocha za to co ty tu próbujesz osiągnąć.
A nawet jak osiągniesz, to twoją paranoje, twoją traumę wojenną, nadal będziesz miał.
IDŹ DO LEKARZA.
Chodzi o to aby propagować strzelectwo od tej zdrowej strony, uświadamiać czym grozi naruszanie zasad choćby nawet nie było zakazu. Eliminować "typków" jeżeli są niereformowalni.
Unikanie takich tematów, nie omawianie ich nie oznacza że się nie zdarzają. I niestety negatywnie wpływają na środowisko. Co z tego że skrzywdzić/zabić można czymkolwiek - ale gdy w tle jest magiczne słowo - BROŃ - zlatują się wszystkie czarownice. Nie bez powodu wątek na tytuł "kolejny debil"...