SĄSIEDNIE FORUM.....

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
andree
Bywalec
Moja broń:

Post autor: andree »

Są polacy i Polacy. Ale ten poszukiwany chyba nie para się strzelectwem ?
jacek sygula
Bywalec
Moja broń:

Post autor: jacek sygula »

mam nadzieje że nie... to tak żeby się pocieszyć że pojęcie " Polskie Piekło" występuje wszędzie.
Awatar użytkownika
Mincerz
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: Mincerz »

Warto poczytać.
Bez niepotrzebnych emocji, komentarzy. Nie wiadomo jaka jest sytuacja naprawdę, to tylko jeden z opisów (ułomnych) rzeczywistości.

http://forum.airguns.pl/viewtopic.php?t=590 i http://forum.airguns.pl/viewtopic.php?t ... c&start=15
Pozdrawiam!
Krzysztof30
Moja broń:

Post autor: Krzysztof30 »

Jak dobrze zrozumiałem teraz sami jedzą te żabę :-P
Awatar użytkownika
andree
Bywalec
Moja broń:

Nie bardzo chce się to czytać, myślę, że ten wątek dowodzi nadmiaru wolnego czasu u piszących. Zarzut korupcji jak do tej pory nie padł, więc żaden poważny organ państwa sprawą tą raczej się nie zajmie.
Według mnie, to skarżący się na swoją dolę mogą sobie wzajemnie zrobić zabieg, któremu poddany został Szwejk na oddziale dla symulantów.
Krzysztof30
Moja broń:

Post autor: Krzysztof30 »

:lol: :-D :-D
Awatar użytkownika
cpt.Nemo
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: cpt.Nemo »

andree pisze:Nie bardzo chce się to czytać, myślę, że ten wątek dowodzi nadmiaru wolnego czasu u piszących.
Tyz masz racje :)
Zespol poprzednich modow idac za wskazowka bylego Premiera nie da sobie wmowic ze biale jest biale a czarne czarne.
Oni maja tylko swoja "prawde" i jesli fakty jej przecza tym gorzej dla faktow. Ja czasem obejrze cos jak ktos podesle ale generalnie jestem nimi mocno zniesmaczony a przynajmniej pewna trojka.
Ja mam duzo czasu bo kolano mi sie rozwalilo i szefostwo nie chce mnie w robocie widzec :)
Awatar użytkownika
andree
Bywalec
Moja broń:

Sytuację życiową mamy bardzo zbliżoną, Kapitanie. Ja na nogę 'zapadłem' w początkach roku i jestem zadowolony, że ją jednak mam. Co nas różni - mój wolny czas się chyba skończy jutro. Ty ze swoją dolegliwością raczej nie możesz chodzić a dla mnie niewskazane jest siedzenie, teraz i na zawsze. Obsługiwanie kompa na stojąco jest bardzo niewygodne, dlatego też czas przy nim spędzony muszę ograniczać. Z 'iwebu' czerpie wiedzę o spotkaniach i imprezach, a nawet zbiórkach regimentu, z naszego to co jest mi przydatne przy moim uprawianiu strzelectwa CP, pod pod względem czytelności jest obecnie poza konkurencją.
Życzę rychłego powrotu do zdrowia, a później dopiero do pracy.
Awatar użytkownika
cpt.Nemo
Stary bywalec
Moja broń:

andree pisze: Z 'iwebu' czerpie wiedzę o spotkaniach i imprezach, a nawet zbiórkach regimentu
Ja podobnie ale trzeba im uwaznie patrzec na rece bo nic a nic z tej nauczki nie zrozumieli

Ci ktorzy tam rzadzili nadal sa nie reformowalni. Oni zrobia wszystko dla wladzy, wszystkiemu sie podporzadkuja. Pamietam jak walczylismy po troszku z komuna, dokladnie takie same postaci :( i ta sama argumentacja. Wtedy nam ban na prace czy na swobode grozil i sie nie balismy, to teraz mialbym sie bac :) :)
Tylko raz sie zgodz na drobna zniewage, tylko raz zdradz kumpla a bedzie fajnie i wszyscy szczesliwi.
http://forum.airguns.pl/viewtopic.php?t ... 02d04df558
wojtek_pl

Jak TomAcik napisał, to tylko ostrzeżenie. IMHO nie ma co po takim ostrzeżeniu robić afery, bo to raczej nie poprawi wizerunku ostrzeżonego. Znowu moim zdaniem można to przyjąć do wiadomości, zgadzając się lub nie z powodami, i starać się nie popełnić tego błędu po raz kolejny. Niemal gwarantuję, że spokojne podejście do sprawy zapewni spokój. Bo ktoś kto się awanturuje i 'pieni' na pewno będzie uważniej obserwowany i może dostać kolejne ostrzeżenie za coś co u kogoś innego byłoby pominięte
/.../
A tak przy okazji. Jak Ty sobie wyobrażasz moderowanie takiego Forum ? Co Ty byś robił ?
Widzisz jaki jest ich tok myslenia ?
Dowali Ci ktos niezasluzenie to masz uszy po sobie polozyc bo sie pan moderator wkurzy albo jego koledzy i jeszcze doloza, jeszcze znajda sie za co zaczepic. Obrzydliwstwo :(
Po takim ostrzezeniu trzeba wlasnie natychmiast dochodzic sprawiedliwosci zeby w pore wyrzenac zaraze.
Co za tepe umysly, chca rzadzic zastraszaniem ludzi nie umiejec inaczej zdobyc autorytetu, oni sobie nawet moderowania bez zastraszania nie wyobrazaja. Mysla ze tak sie da. Niby ze sie czlowieka pytaja co by zrobil. Ano najpierw wywalil takich pieskow glodnych wladzy jak najdalej od siebie. To juz 60% sukcesu.
Przeciez to takie proste.
Jak wiele for sie wogole bez moderatorow obywa i jest dobrze.
wojtek_pl
Moja broń:

Post autor: wojtek_pl »

Szanowny cpt.Nemo,

Ja nie jestem żaden 'ich' lub 'oni'. Proszę o nie nad interpretowanie moich słów i rozciąganie mojego zdania i moich opinii na jakieś bliżej niesprecyzowane 'ich'.

Dziękuję.
Awatar użytkownika
cpt.Nemo
Stary bywalec
Moja broń:

wojtek_pl pisze:Szanowny cpt.Nemo,

Ja nie jestem żaden 'ich' lub 'oni'. Proszę o nie nad interpretowanie moich słów i rozciąganie mojego zdania i moich opinii na jakieś bliżej niesprecyzowane 'ich'.
Mi chodzilo o watek adres podalem do watku a nie do postu, kto sobie go dokladnie przeczyta pozna zbiezne stanowisko kilku innych osob ze starego kregu moderatorow. Sa one zadziwiajaco podobne i zadziwiajaco wyznajace filozofie bata. Niegdzie tam nie spotkalem ani tez w terrorystycznych regulaminach sposobu w jaki mozna zareklamowac prace moderatora i sposobu w jaki ma przeprosic usera za wlasne bledy.
Niestety zacytowalem Ciebie jako najbardziej zwiezly przyklad takich pogladow. Mysle ze tym sprawa zostala wyjasniona.
ODPOWIEDZ