Pytanie żółtodzioba

Broń długa taka jak karabiny i strzelby.
Zielonorogi
Moja broń:

Post autor: Zielonorogi »

Jak chcesz strzelać rekreacyjnie to kup coś najtańszego

Jak chcesz się "ścigać" w zawodach to "skromność" jest wyrzucaniem pieniędzy w bloto

Kup od razu karabin z górnej pólki, na tyle górnej na ile masz kasy

Nic się nie nauczysz z byle jakiego karabinu
mackra
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: mackra »

E tam, najtansze szybko zaczynaja wkurzac - nie brakiem celnosci, tylko jakoscia wykonania.
Z drugiej strony byle Ardesa daje skupienie pozwalajace strzelic 90 pkt/50m, wiec na jakis czas wystarczy nawet dla kogos, kto nastawia sie na zawody. Do tych 90 pkt dochodzi sie przez jakis czas, wlasnie uczac sie...

Poza tym kolega Zielonorogi zapomnial, ze istmieje cos takiego jak rekreacyjne strzelanie na punkty :)
Awatar użytkownika
cpt.Nemo
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: cpt.Nemo »

mackra pisze:E tam, najtansze szybko zaczynaja wkurzac - nie brakiem celnosci, tylko jakoscia wykonania.
Dlatego sie wlasnie tak szybko nie nudza :)
Ja dluugo Deerhunterka doprowadzalem do stanu jaki mi sie podoba i jeszcze mi troszke roboty zostalo, no chyba ze ktos chce tylko strzelac...
mackra
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: mackra »

cpt.Nemo pisze:
mackra pisze:E tam, najtansze szybko zaczynaja wkurzac - nie brakiem celnosci, tylko jakoscia wykonania.
Dlatego sie wlasnie tak szybko nie nudza :)
Ja dluugo Deerhunterka doprowadzalem do stanu jaki mi sie podoba i jeszcze mi troszke roboty zostalo, no chyba ze ktos chce tylko strzelac...
No tak, tylko mnie chodzi o to, ze taki wlasnie deerhunterek jak najbardziej nadaje sie na pierwsza bron i mozna sie na nim uczyc niezaleznie od aspiracji. Jest wystarczajaco celny i mozna latwo wyeliminowac najbardziej uciazliwe wady produkcyjne, ale nie bedzie to bron na stale nawet dla strzelca rekreacyjnego... No chyba ze ktos poswieci mu tyle pracy, co Kapitan :)
Awatar użytkownika
Mincerz
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: Mincerz »

A broń kapitana ma w sobie coraz mniej deerhunterka.. Wymienne lufy, pięknie zrobione łoże...

Ale trzeba przyznać, że jest to bdb broń do nauki. Albo dla młodszych i mniejszych.
Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ