Ze sklepami stacjonarnymi w mojej okolicy jest duży problem.Jakiś czas temu dzwoniłem do 1 sklepu w Olsztynie.Miła pani powiedziala,że sprzedaja czarnoprochowce ale teraz nic nie maja i bym zadzwonił za jakiś czas to może coś będzie.RedGuy pisze: sob 07.paź.2017 - 19:47 Odradzam allegro, najlepiej podjechać do stacjonarnego sklepu i sobie dokładnie sprawdzić ten który ci odpowiada. Sam kupowałem w Pentagonie na miejscu, ale jeśli wysyłkowo to najlepiej w sklepie co się tym zajmuje. Naczytałem się że tylko remington i Uberti. Okazuje się że jeśli chodzi o wykonanie (osiowość rewolweru, szczeliny) to buble zdarzają się każdej firmie, nawet selekcjonowanych Hege zdarzają się niedoróbki. Pozostaje jeszcze kwestia jak leży w dłoni. Jeśli to już na 100% ma być remington to przymierz się do Uberti i Pietty. Podobno Pietta ma większą rękojeść.
Może Cattleman, tylko do niego nabyć musisz praskę do ładowania.
Popieram przedmówców byś przeczytał kilka postów jak kupować jeśli masz zamiar sam nabyć. Ja kupowałem sam i porem odmieniałem bo po samodzielnym sprawdzeniu wyszła niewielka nieosiowość, ale nie żałuję bo zamieniłem przy okazji remingtona na Colta.
Zostanie mi pewnie wycieczka do Wawy do Kalibra lub Sharga lub 40km więcej do Ozorkowa do Saguaro.