Nie wysyłać .... w żaden sposób <--- sprawdzają częściej niż sądzicie.
Jak chcesz podarować/pożyczyć to tylko osobiście.
Natomiast wsystkie ogłoszenia są kasowane - no chyba, że posiadasz uprawnienia do handlu tym, wtedy nie widzę roblemów z zamieszczeniem stosowanej informacji.
Handel czarnym prochem - wstrzymany
- krzysztof81
- Bywalec
- Moja broń: Remington, Snub, Maynard, itd.
Re: Handel czarnym prochem - wstrzymany
U "Wojoczka" po 390, ZS u producenta - 325 a prywatnie - trzeba szukać na Google.
-
- Bywalec
- Moja broń: brak
Chętnie o 6 rano wpadną, z drzwiamy i oknamy...Yorka zastrzelą, dzieci przerażą, teściów gazem porażą bo to gieroje są choć nie zawsze wiedzą czego chcą, piętra mylą, adresy - cierpią zwykli Suwereni umykają dresy...szczupi26 pisze: śr 13.kwie.2022 - 18:33 Z chęcią zapoznałbym się z tym "wszystkowskazującym" czynnikiem sprawczym.

A co jak chcę sprzedać osobiście i osobie z EKB ? No bo niby gdzie ten proch kupić czy sprzedać (osobiście i z EKB) jak nigdzie nie wolno, nawet na forum o broni ?
-
- Bywalec
- Moja broń: .44, 9x19, 223
Na Facebooku pisz, że chcesz zważyć. Mnóstwo jest tam takich ofert. Facebooka za handel nie zamkną
najwyżej grupę - która chwilę później otworzy się jako inna. Forum mogą zamknąć.

Nie nas pytajkris_kjk pisze: pt 15.lis.2024 - 02:01 A co jak chcę sprzedać osobiście i osobie z EKB ? No bo niby gdzie ten proch kupić czy sprzedać (osobiście i z EKB) jak nigdzie nie wolno, nawet na forum o broni ?