2500 zł w kieszeni co kupić?
Re: 2500 zł w kieszeni co kupić?
I jeszcze jedno internet przetrzepany ( sklepy) nic nie ma chodzi o broń długa.Sa karabiny scharpsy itd ale ceny nie dla mnie.Nie chodzi że np mnie nie stać ale podchodzę do tematu rozważnie.Interesuje mnie karabin 45 z gwintem 1:66 lub 1:48 strzelanie tylko z kul(kolega robi i będę miał pod dostatkiem
-
- Bywalec
- Moja broń: liczna
To może na początek kup jakiś podręcznik ortografi i słownik aby sprawdzić co jak się nazywa i jak się to pisze,wyjedzie mniej niż 2.5.
No to kolego "pojechałeś po bandzie" !Jacko pisze: wt 17.lip.2018 - 22:59 I jeszcze jedno internet przetrzepany ( sklepy) nic nie ma chodzi o broń długa.Sa karabiny scharpsy itd ale ceny nie dla mnie.Nie chodzi że np mnie nie stać ale podchodzę do tematu rozważnie.Interesuje mnie karabin 45 z gwintem 1:66 lub 1:48 strzelanie tylko z kul(kolega robi i będę miał pod dostatkiem![]()
Frontierek w kal.45 z Militarii peel stoi bodajże za 2600 z ogonkiem .Jak się dobrze rozejrzysz to na rynku wtórnym "wyhaczysz" świetną używkę od kolegi z osi !!
Sporo strzelców ma na zbyciu wypieszczone sztuki ,tylko trzeba do nich zagadać

Pozostają też sklepy we Francji,Niemczech ,portale aukcyjne dedykowane tylko i wyłącznie broni CP .
No ! oczywiście pozostaje jak ,wspominają bardziej doświadczeni koledzy ,kwestia owego "szpeju" ,czyli lejki , pobojczyki, i inne "baloniki na druciku"

Dziesiątek na tarczy ,lub przynajmniej dziurek w czarnym

- mar_kow
- Stary bywalec
- Moja broń: skuteczna
Obserwuj bazarek - często pojawia się ciekawa oferta wzbogacona o dodatki za niezłe pieniądze...Jacko pisze: wt 17.lip.2018 - 22:52 [...]Czy to będzie karabin używka za 1500 zł czy za 2500 tego nie wiem,wiem napewno że jeszcze kupę aksesoriów trzeba zakupic ale powoli.Jest reminktona na tą chwilę...i strzelam i się uczę![]()
Ostatnio zmieniony śr 18.lip.2018 - 07:23 przez mar_kow, łącznie zmieniany 1 raz.
To może na początek kup jakiś podręcznik ortografi i słownik aby sprawdzić co jak się nazywa i jak się to pisze,wyjedzie mniej niż 2.5.
Przepraszam mości hrabiego i dziękuję za rady.
Przepraszam mości hrabiego i dziękuję za rady.
Militarii peel stoi bodajże za 2600
Zaledwie 2 szt
Pozdrawiam
Zaledwie 2 szt
Pozdrawiam
A co to .Arsenał budujesz ?
A co to .Arsenał budujesz ?
Nie arsenał tylko mówię że jest słaby wybór w tej kwocie i z kalibrem 45.
-
- VIP
- Moja broń: CP i ostry jęzor
Wydaje się że jedyne merytoryczne osiągnięcia tego wątku to wymyślenie alternatywnej pisowni Remingtona i wskazanie gdzie kupić Big Dippera. O nadaniu Willie'emu hrabiowskiego tytułu (Graf von Laurahütte ...) nawet nie wspomnę bo to mu się słusznie należało od dawna.
Dlatego zamykamy temat .
- mar_kow
- Stary bywalec
- Moja broń: skuteczna
Wycior pisze: śr 18.lip.2018 - 12:43 [...]O nadaniu Willie'emu hrabiowskiego tytułu (Graf von Laurahütte ...) nawet nie wspomnę bo to mu się słusznie należało od dawna.

Temat nie jest zły, pomijając pewne aspekty pisowni, pisania postu pod postem bez edycji... Podpowiedzi, rozwiązania na pewno przydadzą się też nowym adeptom sztuki CP i niekoniecznie trzeba go zamykać. Mam nadzieję że Kolega @Jacko się pochwali zakupem, czy skorzystał z porad czy poszedł własnym tropem. Już nie mówię o weryfikacji własnych przekonań bo często przychodzi otrzeźwienie "qrcze, mogłem kupić tamto albo tamto..."
A czego się kolega spodziewa za 2500 zł? Gruszek na wierzbie ?!Jacko pisze: śr 18.lip.2018 - 12:38 A co to .Arsenał budujesz ?
Jak nie dawno w jakimś temacie DEREK wspomniał ,do tarczówki ,na początek poleca LE Page- pistolet . Ostrzelany z drugiej ręki to koszt ok. 1600 .
Oczywiście mówię tu o "basic" ,stricte broni ,pomijam owe dodatki o których wspomniał i jakże dobrze wyliczył WYCIOR ., wiedzy o której w swej enigmatycznej wypowiedzi wspomniał Wille .
W kal.0450 jest olbrzymi wybór ! I mi tu nie teges !!!!
Chcesz łatwo , pięknie i przyjemnie ........... na tacy ? Nie ma to tamto ! CP i strzelectwo jest w pewnym stopniu poszukiwaniem "kamienia filozoficznego" ,pasją, zainteresowaniem , które za 2500 i okazjonalnych wizyt na strzelnicy nie ogarniesz , zrodzą się kolejne pytania , nowi znajomi , poszukiwanie odpowiedzi ............ Czasem trzeba się też liczyć z "małą zjebką , lekką przepierdolką " od bardziej doświadczonych strzelców . Ale to nie jest nic personalnego , raczej oględnie mówiąc , nakierowanie na właściwy tor myślenia .........
Kolego Arab proszę nie zaglądaj mi do kieszeni bo ja tobie nie zaglądam co i za ile mam kupić to moja sprawa.Ja tu grzecznie zapytałem a tu jakieś docinki.Mam hobby o wiele droższe od CP więc z tematem broni czarnoprochowej sobie też poradzę .Jeżeli masz ochotę to kupuj broń nawet i za 10 tys nie mój cyrk nie moje małpy.
Mówisz że wybór olbrzymi jest!
To proszę znajdź nówkę że sklepu:
1)Hawken 45 Investments 1:48
2)Ranger 45. 1:66
To są modele tańsze ale ich nie ma.
Jestem człowiekiem pokornym i umiejący słuchac ale nie lubię ludzi którzy wszystkie rozumy zjedli.Temat proszę zamknąć.
Jestem człowiekiem pokornym i umiejący słuchac ale nie lubię ludzi którzy wszystkie rozumy zjedli.Temat proszę zamknąć.
Kolego Arab proszę nie zaglądaj mi do kieszeni bo ja tobie nie zaglądam co i za ile mam kupić to moja sprawa.Ja tu grzecznie zapytałem a tu jakieś docinki.Mam hobby o wiele droższe od CP więc z tematem broni czarnoprochowej sobie też poradzę .Jeżeli masz ochotę to kupuj broń nawet i za 10 tys nie mój cyrk nie moje małpy.