Zakończenie sezonu -czarny proch KBS w Żorach
Witam jeszcze raz wszystkich chętnych do uczestnictwa w naszych zawodach i jestem gotów na odpowiedż w wszystkich nurtujących was pytania .... dzięki ci Witku że tak szczegółowo opisałś dojazd do naszej strzelnicy napewno bedzie ci to wynagrodzone podwójnym wypiciem złocistego nektaru..... dzieki i do zobaczenia.....
Po raz kolejny witam strzelców C.P. I pragnę poinformować , że zawody zakończenia sezonu C.P. w Żorach zostają ODWOŁANE............ Jak wszystkim wiadomo podyktowane jest to tragedią powstałą na śląsku..... Nie wypada miło spedzać czas jak inni cierpią tym bardziej , że Żory są w większości miastem górniczym.................. wiekszość z nas jes górnikami i powiązana z ty przemysłem.........Z szacunku dle poległych i ich rodzin impreza nie pdbędzie sie, chyba to dla wszystkich zrozumiałe.. Informuję równierz ,że zawody odbedą się, ale w terminie póżniejszym o czym poiformujemy...... Z wyrazami szacuku K.B.S.ŻORY.................
- Samuel Hawken
- Bywalec
- Lokalizacja: Bractwo Kurkowe Strzelców Czarnoprochowych Straży Zamkowej w Czersku
- Moja broń:
Przyjaciele koledzy zwolennicy C.P. Dziekuje za gest solidarności z rodzinami poległych górników i widze,że nie tylko śląsk pogrązony jest w załobie ale cała Polska. Dziekuje ci Wiolu,Wojtku,Maćku za słowa zrozumienia........ Jestem przekonany,że strzelcy C.P. potrafią zrozumieć powage sytuacji i byłoby nietaktem z mojej strony przepraszać za odwołanie zawodów....... . Z szacunkiem dla poległych i ich rodzin K.B.S.ŻORY ..
Niechaj karabiny nasze nigdy nie będą skierowane przeciw czlowiekowi.A górnik po szychcie wracał do domu cały i zdrowy ...............................
Niechaj karabiny nasze nigdy nie będą skierowane przeciw czlowiekowi.A górnik po szychcie wracał do domu cały i zdrowy ...............................
Zmiana terminu!!!!
Sympatycy i strzelcy z broni czarnoprochowej Termin zakończenia sezonu 2006 w Żorach został z przyczyn wszystkim nam wiadomy przesunięty z 25 listopada br. na 9 grudnia 2006 Nic poza terminem nie uległo zmianie.
Do zobaczenia na lesnej strzelnicy "Dębina w Żorach"
sekretarz bractwa kurkowego w Żorach
Do zobaczenia na lesnej strzelnicy "Dębina w Żorach"
sekretarz bractwa kurkowego w Żorach
Zawody udane ( dla mnie na pewno
) . Frekwencja całkiem przyzwoita .
A po zawodach raut . Niech żałują Ci co nie byli . Stoły zastawione , gospodarze bardzo gościnni , spełniający wszelkie zachcianki ucztujących .

Niezawodny "Kucharek" Dzinek

I nasz szanowny Adolf Siemaszkiewicz , który biesiadnikom w paru słowach przedstawił plany wyjazdu na międzynarodową imprezę strzelecką w Austrii ( maj 2007 ) i Mistrzostw Europy w Parmie ( sierpień 2007 )
amadeusz

A po zawodach raut . Niech żałują Ci co nie byli . Stoły zastawione , gospodarze bardzo gościnni , spełniający wszelkie zachcianki ucztujących .

Niezawodny "Kucharek" Dzinek

I nasz szanowny Adolf Siemaszkiewicz , który biesiadnikom w paru słowach przedstawił plany wyjazdu na międzynarodową imprezę strzelecką w Austrii ( maj 2007 ) i Mistrzostw Europy w Parmie ( sierpień 2007 )
amadeusz
A ja dorzucę zdjęcia z Ligi CP z dnia następnego:
[/URL
a tu match direktor ulubieniec Andrzeja
[URL=http://imageshack.us]

a tu match direktor ulubieniec Andrzeja
[URL=http://imageshack.us]