Zakończenie sezonu -czarny proch KBS w Żorach

Terminy zawodów i spotkań - wspomnienia, wyniki, rekordy ...
DZINEK
Moja broń:

Post autor: DZINEK »

Witam jeszcze raz wszystkich chętnych do uczestnictwa w naszych zawodach i jestem gotów na odpowiedż w wszystkich nurtujących was pytania .... dzięki ci Witku że tak szczegółowo opisałś dojazd do naszej strzelnicy napewno bedzie ci to wynagrodzone podwójnym wypiciem złocistego nektaru..... dzieki i do zobaczenia.....
Olo28
Moja broń:

Post autor: Olo28 »

A co z prosiakiem. Piwo piwem ale czy będzie prosiak ???
DZINEK
Moja broń:

Witam jeszcze raz waszystkich strzelców C.P i chcę poinformować , ze z związku z tragedią na ślasku w kopalni HALEMBA nie odwołujemy spotkaniania i prosimy wszystkich o zaopatrzenie się w czarne wstążeczki na karabiny w celu oddania hołdu poległym górnikom... z poważaniem ..........
DZINEK
Moja broń:

Po raz kolejny witam strzelców C.P. I pragnę poinformować , że zawody zakończenia sezonu C.P. w Żorach zostają ODWOŁANE............ Jak wszystkim wiadomo podyktowane jest to tragedią powstałą na śląsku..... Nie wypada miło spedzać czas jak inni cierpią tym bardziej , że Żory są w większości miastem górniczym.................. wiekszość z nas jes górnikami i powiązana z ty przemysłem.........Z szacunku dle poległych i ich rodzin impreza nie pdbędzie sie, chyba to dla wszystkich zrozumiałe.. Informuję równierz ,że zawody odbedą się, ale w terminie póżniejszym o czym poiformujemy...... Z wyrazami szacuku K.B.S.ŻORY.................
Awatar użytkownika
Wiola
Bywalec
Lokalizacja: BK Strzelców Czarnoprochowych Straży Zamkowej w Czersku
Moja broń:

Post autor: Wiola »

Dzinku, solidaryzuje sie z naszymi gornikami, smuce i do konca wierze w ta tlaca sie iskierke, jaka jest zycie. Odwolujac zawody i zabawe, oddajemy hold umarlym i zaginionym w kopalni Halemba. Dziekuje.
MaciekP
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: MaciekP »

Tak, Wiolu, Halemba to tragedia i należy ją uczcić milczeniem. W takich przypadkach myślę sobie, iż tzw. życie jest bez sensu, a jak ono się kończy, sama wiesz.
Awatar użytkownika
Samuel Hawken
Bywalec
Lokalizacja: Bractwo Kurkowe Strzelców Czarnoprochowych Straży Zamkowej w Czersku
Moja broń:

Post autor: Samuel Hawken »

Dzinek, Wasza decyzja o odwołaniu spotkania, to jedynie słuszna decycja.
DZINEK
Moja broń:

Przyjaciele koledzy zwolennicy C.P. Dziekuje za gest solidarności z rodzinami poległych górników i widze,że nie tylko śląsk pogrązony jest w załobie ale cała Polska. Dziekuje ci Wiolu,Wojtku,Maćku za słowa zrozumienia........ Jestem przekonany,że strzelcy C.P. potrafią zrozumieć powage sytuacji i byłoby nietaktem z mojej strony przepraszać za odwołanie zawodów....... . Z szacunkiem dla poległych i ich rodzin K.B.S.ŻORY ..

Niechaj karabiny nasze nigdy nie będą skierowane przeciw czlowiekowi.A górnik po szychcie wracał do domu cały i zdrowy ...............................
kbszory
Moja broń:

Zmiana terminu!!!!

Post autor: kbszory »

Sympatycy i strzelcy z broni czarnoprochowej Termin zakończenia sezonu 2006 w Żorach został z przyczyn wszystkim nam wiadomy przesunięty z 25 listopada br. na 9 grudnia 2006 Nic poza terminem nie uległo zmianie.
Do zobaczenia na lesnej strzelnicy "Dębina w Żorach"
sekretarz bractwa kurkowego w Żorach
DZINEK
Moja broń:

Witam wszystkich braci kurkowych oraz zwolenników C.P. Mam prosbę , a mianowicie prosiłbym o potwierdzenie uczestnictwa w zawodach oraz deklaracje kto pozostanie na raucie, ułatwi to sprawną organizacje zawodów. Z podziękowaniem :lol:
Awatar użytkownika
amadeusz
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: amadeusz »

Zawody udane ( dla mnie na pewno :D ) . Frekwencja całkiem przyzwoita .
A po zawodach raut . Niech żałują Ci co nie byli . Stoły zastawione , gospodarze bardzo gościnni , spełniający wszelkie zachcianki ucztujących .

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Niezawodny "Kucharek" Dzinek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
I nasz szanowny Adolf Siemaszkiewicz , który biesiadnikom w paru słowach przedstawił plany wyjazdu na międzynarodową imprezę strzelecką w Austrii ( maj 2007 ) i Mistrzostw Europy w Parmie ( sierpień 2007 )

amadeusz
Marek
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: Marek »

A ja dorzucę zdjęcia z Ligi CP z dnia następnego:
Obrazek[/URL
a tu match direktor ulubieniec Andrzeja
[URL=http://imageshack.us]Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
PiotrS
Moja broń: brak

Post autor: PiotrS »

Oceniany był środek przestrzeliny? Zgadza się.
ODPOWIEDZ