I to bedzie najlepsza opinia. A nie wypierdy starych i zniewiescialych troli ktorzy za cel maja tylko nasrac w kazdym mozliwym temacie. A realnie w dupie byli i gowno widzieli.RadekP pisze: wt 07.maja.2024 - 13:28Ursus_c35 pisze: wt 07.maja.2024 - 13:03 Ależ nie przepraszaj bo ja się nie zdążyłem urazićPost jest o rewolwerze i może dajmy czas aż RadekP go nabędzie może nawet wybiorę się z nim na strzelnicę jesli zechce i wówczas to będzie dla mnie wiarygodne źródło informacji od bezstronnego konsumenta oraz moich odczuć na tarczy ale do tego czasu na wyrost głupot wypisywać nie zamierzam... Jeśli okaże się złomem zapewne będzie o tym poniżej poza tym konkurencje zorganizujemy mu raczej trudną
RadekP reflektujesz ?
Jasne że reflektuję. Zresztą już jesteśmy umówieni jak tylko będę mieć konkretny termin wykonaniaJak rewolwer będzie marnej jakości to na pewno będzie w temacie opisany.
Jak pisze Ursus_35, konkurencja będzie trudna. Na obrażanie towaru przyjdzie czas. Albo i nie. Zobaczymy co będzie na tarczy i jak model finalny będzie zrobiony.
scraab pisze: śr 08.maja.2024 - 10:08 Miner. Szkoda ci? A mnie nie bylo szkoda zrobic duzo wiecej. Jak szkoda ci pojechac to zabieraj dupe w troki i wypad z tematu!!!
Totalne spierdolenie umyslowe zeby nie majac o czyms zielonego pojecia srac w tematy![]()
Czy ta demonstracja braku kultury, prostactwa i agresywnego chamstwa naprawdę jest konieczna?scraab pisze: śr 08.maja.2024 - 10:09 wypierdy starych i zniewiescialych troli ktorzy za cel maja tylko nasrac w kazdym mozliwym temacie. A realnie w dupie byli i gowno widzieli.
Ty idz uwagi sobie zwracac swoim kolesiom z rynsztoka-przyglupim trolom. Ode mnie sie odpieprz. Ciebie tez dodaje do ignorowanych i podobnie jak reszte troli-idiotow nie bede widzial waszych wypocin ani tez na nie odpowiadal. Pisalem juz o tym nie raz a skoro nie dociera to swiadczy o waszym wybrakowaniu umyslowym. Jezeli wypierdy minera, smitha itp gowien nie przeszkadzaja ci to nie jestes dla mnie zadnym autorytetem ani nawet stroną do dyskusjiWycior pisze: śr 08.maja.2024 - 10:15Czy ta demonstracja braku kultury, prostactwa i chamstwa naprawdę jest konieczna?scraab pisze: śr 08.maja.2024 - 10:08 Miner. Szkoda ci? A mnie nie bylo szkoda zrobic duzo wiecej. Jak szkoda ci pojechac to zabieraj dupe w troki i wypad z tematu!!!
Totalne spierdolenie umyslowe zeby nie majac o czyms zielonego pojecia srac w tematy![]()
Wybacz ale nie widzę w tym wielkiej straty, ponieważ Twoja kultura osobista jest najwyraźniej kompatybilna z Twoją wiedzą merytoryczną. Rozumiem zresztą że mój anachroniczny styl dyskusji, polegający na wymianie rzeczowych argumentów a nie inwektyw i wulgaryzmów, może być dla Ciebie uciążliwy i nieprzyjemny.scraab pisze: śr 08.maja.2024 - 10:24 nie jestes dla mnie zadnym autorytetem ani nawet stroną do dyskusji![]()
My - tu u nas, w rynsztoku - wiemy jednak coś, czego pan Wacław najwyraźniej nie wie. Wiemy jak wygląda prawdziwy rewolwer Rogers & Spencer.scraab pisze: śr 08.maja.2024 - 20:52 ... ma szereg uprawnien, park maszyn i wiedze jakiej zaden z was nie jest w stanie w spuchnietym móżdżku wielkosci wisienki pomiescic.![]()