Maćku.. wiem , że nie za 1100, wiem, ze to nie to czego poszukujesz ( a moze jednak), ale też swego czasu "zachorowałem" na długabroń.. zresztą to nie żadna choroba, bo ja tak mam czyli długie to lepiej mi leży...i częściej w czarnym...
Ale do rzeczy, jak już zachorowałem to.... kupiłem sharpsa, bardzo wymagajacy egzpl. bo kupiony na Egunie, ze zd.. muszka , płyta uszczerbiona, krzywym kominkiem wewnętrznym.. ale się zaparłem. i strzelam... daleko jeszcze do wyniku na poziome zakładanym 98/100 bo dopiero 88/100
ale go oswajam ale jestem bardzo zadowolony..( zakup za 1600 pn + trochewłasnej pracy ale ta broń ma to coś...)
Samuelu trafianie w okolice 9, 10 bardzo mnie pociąga, ale jestem marnym strzelcem CP ( bo ze współczesnej jakoś sobie radzę)
ale powiem Ci jedno.. strzelanie statyczne jest OK, ale nudne...NIE STRZELAM do innych przedmiotów- wyganiam z osi za TO !!!( za zgodą właściciela strzelnicy) ale strzelanie kulowe np. do biegnącego dzika hmm też bardzo uczy pokory...i... panowania nad bronią