CO SIĘ STAŁO?

ODPOWIEDZ
stary60
Moja broń:

CO SIĘ STAŁO?

Post autor: stary60 »

A cóż tu się porobiło?Poumierali wszyscy czy co? :-( :-( :shock:
Awatar użytkownika
andree
Bywalec
Moja broń:

Post autor: andree »

Trochę czekaliśmy, żebyś spokojnie przeżył przemianę z Chudeja w tego, który prowadzi wesołe życie. Napisz, co ustrzeliłeś ostatnio..
stary60
Moja broń:

:lol: :lol: Po tym "przeżyciu"to mi się trochę łapki trzęsą.ale za to mały dobrze śpi na rękach :lol: :lol:
MaciekP
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: MaciekP »

Stary60 (d. Chudej), nie przejmuj się, ja mam już trójkę i każde zostało uczczone po staropolsku, jak należy. Rosną wspaniale i dostarczją mi radości stosownie do ich wieku.

A cóż tu się porobiło? Normalnie, czyli gdy tamto forum padało, to się u nas koledzy odzywali, ale gdy żółte się odrodziło, to ciekwsze tematy otwierają tam. Siła tradycji, lecz to nie jest OK.
stary60
Moja broń:

A miałem nową zabawkę kupić :-x a kupię na 4 kołach :-(
MaciekP
Stary bywalec
Moja broń:

Jak znam życie, to kupisz jedno i drugie, co najwyżej się zapożyczysz.
stary60
Moja broń:

Prorok,czy "cóś"
MaciekP
Stary bywalec
Moja broń:

Ad rem: "cóś".
stary60
Moja broń:

"Cóś"masz rację,we wtorek jadę po remika.To jest gorsze od grypy.
MaciekP
Stary bywalec
Moja broń:

A ja dziś od rana sporo postrzelałem z navika. Pogoda na strzelnicy piękna, wyniki, jak zwykle u mnie, marne, ale co się nabiegałem w plenerze do tarczy, to moje (lunety dla zdrowia nie zabrałem). Zazdroszczę Ci tego remika, bo w navy muszka to idiotyczna gula na końcu lufy, a szczerbinka w kurku to krzywa syfilityczność. Bedę musiał "cóś" z tym zrobić, zacznę od muszki, tylko jeszcze nie wiem, jak.
Awatar użytkownika
andree
Bywalec
Moja broń:

Co się stało? Jeśli ja, na tydzień przed zawodami w Warce uzyskuję setny wpis na listę uczestników ? (nagrodzony)Zanosi się na rekord frekwencyjny na III wareckich. Przypuszczać można, że w dniu zawodów ilość ta prawie się podwoi. Jak zawsze zjawi sie też sporo sympatyków, kibicujących zawodnikom. I może być to tegoroczny, pierwszy rekord frekwencyjny. Przewiduję, ze jeszcze dwie imprezy będą mogły rywalizować z Warką w tym roku o rekord frekwencji. Które - nie podam, aby nie wypaczać wyniku.
Awatar użytkownika
andree
Bywalec
Moja broń:

Dosyć trafnie wyspekulowałem. Trzy dni przed zawodami już komplet. A przy okazji; czyżby Toruń nie odbudował jeszcze skradzionego kulochwytu?
Awatar użytkownika
Samuel Hawken
Bywalec
Lokalizacja: Bractwo Kurkowe Strzelców Czarnoprochowych Straży Zamkowej w Czersku
Moja broń:

Post autor: Samuel Hawken »

Małe sprostowanie, nie zgłosiłeś się jako setny zawodnik, tylko swoim zgłoszeniem potwierdziłeś setny start w wareckich konkurencjach. Nie zmienia to jednak faktu, że frekwencja na naszych zawodach zapowiada się rzeczywiście spora i to wbrew bojkotowi środowisk Bractw Kurkowych zrzeszonych w jedynie słusznej organizacji nadrzędnej.
ODPOWIEDZ