Zoltodziob
Zoltodziob
Witam wszystkich!
To moj pierwszy post na tym forum.
Do tej pory strzelalem wylacznie z wiatowek. Przeszukujac internet w poszukiwaniu wiedzy na ten temat trafilem jakis czas temu na informacje o CP. Od tamtej pory kombinuje jak by tu ugryzc temat.
I tu mam prosbe do szanownych kolegow. Czy znalazlby sie ktos z Warszawy lub okolic, kto zechcialby wdrozyc zoltodzioba w swiat CP? Zanim podejme "tajna decyzje finansowa*" chcialbym zobaczyc z czym to sie je, przymierzyc sie do roznej broni i, jesli ktorys z kolegow pozwoli, strzelic.
Z gory dziekuje za pomoc!
* - decyzja o zakupie broni CP wraz z dzialaniami zaslonowymi "kochanie jak slicznie dzisiaj wygladasz"
To moj pierwszy post na tym forum.
Do tej pory strzelalem wylacznie z wiatowek. Przeszukujac internet w poszukiwaniu wiedzy na ten temat trafilem jakis czas temu na informacje o CP. Od tamtej pory kombinuje jak by tu ugryzc temat.
I tu mam prosbe do szanownych kolegow. Czy znalazlby sie ktos z Warszawy lub okolic, kto zechcialby wdrozyc zoltodzioba w swiat CP? Zanim podejme "tajna decyzje finansowa*" chcialbym zobaczyc z czym to sie je, przymierzyc sie do roznej broni i, jesli ktorys z kolegow pozwoli, strzelic.
Z gory dziekuje za pomoc!
* - decyzja o zakupie broni CP wraz z dzialaniami zaslonowymi "kochanie jak slicznie dzisiaj wygladasz"
Dzieki za szybka odpowiedz!
W sobote wpadne na strzelnice ZKS. Mam najblizej. Czy sa jakies stale pory w jakich spotykaja sie strzelcy CP?
Warka rzeczywiscie troche daleko . Z drugiej strony, jak chyba w kazdym hobby, dobra atmosfera to podstawa
W ten weekend pewnie nie dam rady dojechac ale w przyszlosci kto wie.
Pozdrawiam!
W sobote wpadne na strzelnice ZKS. Mam najblizej. Czy sa jakies stale pory w jakich spotykaja sie strzelcy CP?
Warka rzeczywiscie troche daleko . Z drugiej strony, jak chyba w kazdym hobby, dobra atmosfera to podstawa

Pozdrawiam!
- Mincerz
- Stary bywalec
- Moja broń:
Co do ZKS to w soboty będzie od stycznia dopiero. Ale to jeszcze tylko kilka dni.
A w niedzielę to Warka.
Co do wyjazdów do Warki to ja mieszkam w południowej części Wawy, jadę godzinkę pociągiem, potem pół godziny piechotą od PKP do strzelnicy ale taka wyprawa to połowa przyjemności ze strzelania.
W każdym razie zapraszam do Warki.
Pozdrawiam!
A w niedzielę to Warka.
Co do wyjazdów do Warki to ja mieszkam w południowej części Wawy, jadę godzinkę pociągiem, potem pół godziny piechotą od PKP do strzelnicy ale taka wyprawa to połowa przyjemności ze strzelania.
W każdym razie zapraszam do Warki.
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony czw 27.gru.2007 - 21:35 przez Mincerz, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Zoltodziob
Mysle ze to zbyt slabe dzialania pozoracyjne.Bardziej odpowiednie to "Kochanie co powiesz na nowa torebke?"jaco pisze:* - decyzja o zakupie broni CP wraz z dzialaniami zaslonowymi "kochanie jak slicznie dzisiaj wygladasz"

- Mincerz
- Stary bywalec
- Moja broń:
A może pomyśleć tak:Sebastian pisze:Ale za to jakie stwarza pole do manewru!
Potem przeciwnik nie ma argumentow w stylu "Co!? Karabin za 1000 Euro!!!"
Choc przyznam moze to byc bolesne dla budzetu domowego
- torebka 1000-
- karabin 1000-
....
....
- cudownie! DOSTAŁEŚ PODWYŻKĘ!!!
Ja bym się bał.
Pozdrawiam!
-
- Moja broń: