SĄSIEDNIE FORUM.....
-
- Stary bywalec
- Moja broń:
Na iweb napisałem:
"Straciłem wiarę w chęć lub możliwość zmian. Stanu zaś w jakim byliśmy i obecnie się znajdujemy nie akceptuję. Nie chcę być postrzegany jako osoba, która choćby teoretycznie "coś może" na forum czy części CP.
26 listopada złożyłem rezygnację. Nie została dotychczas przyjęta, a ja się nie upominałem bo liczyłem na zrozumienie potrzeb środowiska CP. Chciałem pomóc w ich wprowadzaniu i przekonanć ludzi do tego, że może być lepiej.
Mówi się, ze czas leczy rany, ale niestety one czasem ropieją i z tego też powodu jestem zwlenikiem metod chirurgicznych. Jeśli nie nastąpią zmiany - lepiej nie będzie.
Przepraszam userów - nie potrafiłem przekonać Administracji do zmiany sposobu traktowania działu CP. Wraz z Waldkiem starałem sie przedstawić koncepcję i zaproponowaliśmy rozwiązania, których jednak do dnia dzisiejszego nie rozpoczęto wprowadzać. Z Waldkiem od soboty nie mam kontaktu - telefony jakie wskazał - nie odpowiadają.
Dziś się poddaję.
Jerzy - prosze o przyjęcie mojej rezygnacji. Z dniem dzisiejszym rezygnacja stała się bezwarunkowa i od dziś uznaję, że jestem zwolniony ze swych obowiązków.
Do zobaczenia na strzelnicach."
Uznałem, że należy Wam się dalszy ciąg tej histiorii, a nie wszyscy chyba mają ochotę nabijać licznik wizyt iweb-u.
3majcie się
"Straciłem wiarę w chęć lub możliwość zmian. Stanu zaś w jakim byliśmy i obecnie się znajdujemy nie akceptuję. Nie chcę być postrzegany jako osoba, która choćby teoretycznie "coś może" na forum czy części CP.
26 listopada złożyłem rezygnację. Nie została dotychczas przyjęta, a ja się nie upominałem bo liczyłem na zrozumienie potrzeb środowiska CP. Chciałem pomóc w ich wprowadzaniu i przekonanć ludzi do tego, że może być lepiej.
Mówi się, ze czas leczy rany, ale niestety one czasem ropieją i z tego też powodu jestem zwlenikiem metod chirurgicznych. Jeśli nie nastąpią zmiany - lepiej nie będzie.
Przepraszam userów - nie potrafiłem przekonać Administracji do zmiany sposobu traktowania działu CP. Wraz z Waldkiem starałem sie przedstawić koncepcję i zaproponowaliśmy rozwiązania, których jednak do dnia dzisiejszego nie rozpoczęto wprowadzać. Z Waldkiem od soboty nie mam kontaktu - telefony jakie wskazał - nie odpowiadają.
Dziś się poddaję.
Jerzy - prosze o przyjęcie mojej rezygnacji. Z dniem dzisiejszym rezygnacja stała się bezwarunkowa i od dziś uznaję, że jestem zwolniony ze swych obowiązków.
Do zobaczenia na strzelnicach."
Uznałem, że należy Wam się dalszy ciąg tej histiorii, a nie wszyscy chyba mają ochotę nabijać licznik wizyt iweb-u.
3majcie się

-
- Moja broń:
NiE
.....
-
- Stary bywalec
- Moja broń:
Podobno szczytem bezczelności jest narobienie komuś na wycieraczkę, zapukanie do drzwi i poproszenie o papier...
Przeczytajcie to:
http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?p=527668#527668
Przeczytajcie to:
- cpt.Nemo
- Stary bywalec
- Moja broń:
Szkoda na nich czasuMagua pisze:Podobno szczytem bezczelności jest narobienie komuś na wycieraczkę, zapukanie do drzwi i poproszenie o papier...
Przeczytajcie to:

Ja Wam moge zacytowac ta "probe"Widok szczegółowy ostrzeżeń dla użytkownika: Cpt. Nemo
Wartość Otrzymane od Data Powód
1 TomAcik Nie 19 Sie, 2007 Za dotyczące działu CP pytanie 'jak bedzie z dostepem innych moderatorow prowokatorow ? Zostanie dla nich zamkniety ? Czy beda mogli wejsc w kazdej chwili i rozrabiac ?'
A dokładniej za to, ze odpowiedź na to pytanie wciąż jest negatywna, a próba wyjaśnienia sprawy przez PW - została zignorowana.
A sam potwierdza ze odpowiedz na to pytanie jest negatywna czyli dla moderatorow prowokatorow nasza czesc forum nie zostanie zamknieta.
Dopoki prowokatorzy beda mogli rzadzic na tamtym forum ja nie widze mozliwosci powrotu.
Tak zareagowal na udowodnienie mu manipulacji na forum1 TomAcik Pon 06 Sie, 2007 naruszenie pkt 4b regulaminu: po
"- proszę byście wymieniali się argumentami, a nie żalami, epitetami czy chćby tylko uszczypliwościami"
stawianie koledze bzdurnych zarzutów w wyniku niezrozumienia prostych zdań oznajmujących w jego wypowiedzi i domaganie się (zapowiedź?) interwencji moderatora, który miałby owemu koledze dać ostrzeżenie.
Wyraźnie agresywny ton i szukanie zwady wbrew prośbom moda CP.
A to za spokojne udowodnienie jednej tylko z manipulacji naszego ulubienca.1 TomAcik Nie 05 Sie, 2007 'Cpt. Nemo też pewnie ma uraz do Miłka, lecz przejawów tych "sympatii" na forum dalej tolerować nie zamierzam'.
A na koniec usuniecie z moderatorow lokalnych za " tak bo tak " podobno na wynik protestow pozostalych moderatorow, tylko dziwne ze akurat zadnego z CP. Czyli zapewne tej czesci administracji forum ktora pelni podobna usluge na forum mmajstruka

Czyli wszystkie "prezenty" od zakompleksionych sierzantow

Ani jednej uwagi od naszych modow.
- cpt.Nemo
- Stary bywalec
- Moja broń:
W rzeczywistosci maja sie tak ze leja krokodyle lzy, najpierw wywalaja tych co z nimi wojuja i nie pozwalaja sobie w kasze dmuchac bez powodu a potem jak komus sie to nie podoba :Magua pisze:to obraża Bogu ducha winnych sierżantów. Lepiej napisać jak się rzeczy mają w rzeczywistości:od zakompleksionych sierzantow
TomAcik
Moderator
Wysłany: Dzisiaj 23:19
--------------------------------------------------------------------------------
Czess był moderatorem lokalnym CP, zrezygnował. Wybrał 'bezpieczny dystans od panujących tu nastrojów'. Taki moderator to skarb, zwłaszcza kiedy zaczyna się jakaś wojna.
Obludnicy

Wstyd.
- George
- Bywalec
- Moja broń:
Stare powiedzonko mówi: na układy nie ma rady. Chyba szkoda zachodu na obrabianie d...y pewnym postaciom z tamtego forum. Niech się kiszą we własnym sosie. Nieśmiało stwierdzam, że tamto forum dla CP jest już stracone. Dajmy więc sobie spokój i za przykładem cpt. Nemo ładujmy cenną wiedzę i porady na tę witrynę.
Pozdrawiam z mojej samotni.
Pozdrawiam z mojej samotni.
-
- Bywalec
- Moja broń:
A na jakiej podstawie ze tak zapytam?Subiektywnych odczuc?Poczucia krzywdy osobistej i pragnienia zemsty?George pisze:Nieśmiało stwierdzam, że tamto forum dla CP jest już stracone
Zyczysz tamtemu forum zeby padlo?A czy zyczysz ludziom tam zeby im policja bron zabrala do ekspertyzy i nie oddawala?"Zeby mu sie puszczala stara...".
Co to za podzial TAM i TU?
Ci ludzie stoja obok Ciebie na strzelnicach,spotykasz ich zawodach.To Twoi koledzy,wypijesz z nimi jeszcze niejedno piwo...
Czy nie angazujecie sie czasem w konflikt ktory nie jest waszym konfliktem?
Ktory tak naprawde nie jest w ogole istotny?
- cpt.Nemo
- Stary bywalec
- Moja broń:
Jesli nie jest naszym konfliktem przychodzenie moderatorow z innych dzialow na czesc CP i dawanie ostrzezen i banow, podczas gdy nasi moderatorzy nie chodzili na czesc wiatrowkowa wyzywac sie na tamtych userach, pomimo obiecanej samodzielnosci naszej czesci Forum, to czym to jest ?Sebastian pisze:Czy nie angazujecie sie czasem w konflikt ktory nie jest waszym konfliktem?
Ktory tak naprawde nie jest w ogole istotny?
Jesli nasz mod nie ma mozliwosci obronic Cie przed obcym i anulowac jego bzdurnych ostrzezen to jest w porzadku ?
Tu nie tyle chodzi o konflikt ile o nie uporzadkowanie, wbrew obietnicom, kompetencji administracyjnych.
Przez pewien czas byl spokoj i panowal u nas porzadek, podzial na grupy lokalne przeszedl bez bolu, zaczela sie krystalizowac struktura ktora sami tworzylismy i znowu przyszli obcy modzi robic u nas "porzadki"
Obiecano nam pewien zakres samodzielnosci ? Obiecano
Wlasciciel forum sam napisal ze dostrzega problemy i cos zrobi - co zrobil ?
Niech sobie przychodza, ale na prawach userow a nie "nadszyszkownikow" z Kingsajzu. My ich ani nie zapraszalismy ani nie atakowalismy, ani nie wyganialismy, malo tego - nawet o nich nie wspominalismy, no to przyszli sami sie przypomniec.
Umiesz dzialac pod presja ? Sprawia Ci to przyjemnosc ? Fajnie jest gdy nasi moderatorzy maja, u nas, mniejsza wladze niz byle mod z tego desantu ?
Jesli walsciciel Forum definitywnie nie rozwiaze tego problemu to po co tam wracac ? Znow sie narazac na podsrywanie chocby na gruncie Prywatnych Wiadomosci ? gdzie taki "mod" moze robic z Ciebie idiote a Ty nie mozesz sie odszczeknac bo nawet za PW dostaniesz ostrzezenie jednoczesnie bedac przyzwoitym czlowiekiem nie ujawnisz tych tresci z PW aby inni mogli zobaczyc o co naprawde chodzi ?
Powtorze, jesli nasi moderatorzy nie beda mieli wystarczajacych uprawnien a "spadochroniarze" nie zostana zrownani z prawami zwyklego usera na czesci CP to po co tam wracac ?
Za chwile nastapia proby zastapienia naszych modow ich ludzmi, pod byle jakim pozorem, chocby takim ze sie sami wycofaja do konca nie znoszac tej sytuacji.
G3W czyli Grupa Trzymajaca Wladze /jak sie sami nazywaja/ tak sie kurczowo tej wladzy trzyma jak Policja wladania nad przyznawaniem zezwolen na bron.
Potrzeba nam takich "zbawcow narodu" ktorzy zechca przyjsc bo nasi "nie chcieli" ?