Sprzedam montaż na Remingtona 1858 New Army (Pietta) z celownikiem kolimatorowym typu „flip”, jak na poniższych zdjęciach. W montażu jest prześwit przez który widać muszkę, pozwalający strzelać nawet z zamkniętym kolimatorem.
Materiał montażu: PLA.
Celownik: aluminium lotnicze, szkło.
Pokrywa celownika: guma.
Kropka czerwona, włącza się po otwarciu celownika.
W zestawie śruby montażowe.
Cena: 620zł.
kolimator z montażem na Remingtona 1858
Re: kolimator z montażem na Remingtona 1858
Witam
Jestem zainteresowany
Czy celownik oraz montaż, będą pasować na Rem. 44 Uberti
Pozdrawiam
Jestem zainteresowany
Czy celownik oraz montaż, będą pasować na Rem. 44 Uberti
Pozdrawiam
Witam
Jestem zainteresowany
Czy celownik i montaż będą pasowały na Rem.44 Uberti
Pozdrawiam
Jestem zainteresowany
Czy celownik i montaż będą pasowały na Rem.44 Uberti
Pozdrawiam
1. Nie wiem czy pasuje na Uberti. Wiem że pasuje na Piettę.
2. Aktualizacja ogłoszenia jest tu: https://www.olx.pl/d/oferta/montaz-do-r ... ro_listing
Tam są aktualne fotki.
Teraz to już nie jest z PLA (tworzywa) tylko z lotniczego aluminium, anodowanego na czarny matowy kolor.
Pełna treść:
Sprzedam montaż aluminiowy na Remingtona 1858 New Army (Pietta) z celownikiem kolimatorowym, jak na poniższych zdjęciach. W montażu jest prześwit przez który widać muszkę, pozwalający strzelać nawet z zamkniętym kolimatorem. To nie druk 3D a części obrabiane skrawaniem CNC, z bdb wykończeniem.
Materiały:
montaż: aluminium lotnicze 7075 czernione (anodowane).
pokrywa celownika: guma.
Kropka czerwona, włącza się po zdjęciu pokrywy celownika, z automatyczną adaptacją intensywności podświetlenia do warunków oświetleniowych. W zestawie śruby montażowe.
Montaż może pasować też do innych celowników kolimatorowych, do sprawdzenia indywidualnie.
Montaż pasuje do Pietta Remington 1858, na innych modelach w szczególności Uberti nie sprawdzałem.
Cena:
700zł za montaż z kolimatorem;
450 zł za sam montaż.
Wysyłka - preferowany inpost do paczkomatu lub odbiór osobisty.
Mogę wystawić FV.
Uwaga: nie mam w tej chwili już na stanie, zajmie kilka tygodni kolejna dostawa od zamówienia.
2. Aktualizacja ogłoszenia jest tu: https://www.olx.pl/d/oferta/montaz-do-r ... ro_listing
Tam są aktualne fotki.
Teraz to już nie jest z PLA (tworzywa) tylko z lotniczego aluminium, anodowanego na czarny matowy kolor.
Pełna treść:
Sprzedam montaż aluminiowy na Remingtona 1858 New Army (Pietta) z celownikiem kolimatorowym, jak na poniższych zdjęciach. W montażu jest prześwit przez który widać muszkę, pozwalający strzelać nawet z zamkniętym kolimatorem. To nie druk 3D a części obrabiane skrawaniem CNC, z bdb wykończeniem.
Materiały:
montaż: aluminium lotnicze 7075 czernione (anodowane).
pokrywa celownika: guma.
Kropka czerwona, włącza się po zdjęciu pokrywy celownika, z automatyczną adaptacją intensywności podświetlenia do warunków oświetleniowych. W zestawie śruby montażowe.
Montaż może pasować też do innych celowników kolimatorowych, do sprawdzenia indywidualnie.
Montaż pasuje do Pietta Remington 1858, na innych modelach w szczególności Uberti nie sprawdzałem.
Cena:
700zł za montaż z kolimatorem;
450 zł za sam montaż.
Wysyłka - preferowany inpost do paczkomatu lub odbiór osobisty.
Mogę wystawić FV.
Uwaga: nie mam w tej chwili już na stanie, zajmie kilka tygodni kolejna dostawa od zamówienia.