Wziąłbym udział w ankiecie gdyby naprawdę była anonimowa.
Dlaczego wymagany jest adres e-mailowy?
To się z anonimowością trochę kłóci, dlatego ankietę zbojkotowałem.
Zalatuje ignorancją. Nie ma (w myśl ustawy) broni kolekcjonerskiej, jest za to broń do celów kolekcjonerskich. Poza tym większość posiadaczy broni palnej posiadających pozwolenie, posiada więcej niż do jednego celu, tj. zwykle na broń sportową do celów sportowych i na broń sportową do celów kolekcjonerskich.
Moim zdaniem wszystko powinno być na pozwolenie, nawet saletra kuchenna, noże kuchenne, hantle, kije ogrodowe, butelki (tulipan). Tuż po urodzeniu powinniśmy być chipowani lokalizatorami z małymi jądrowymi bateriami (są już dostępne), tak aby nasz ukochany marksistowski rząd znał nasz każdy ruch. Nasze myśli też powinny być cenzurowane i koncesjonowane a za modlitwy w myślach w pobliżu klinik aborcyjnych powinniśmy być zamykani w więzieniach na długie lata. Pieniące fizyczne to zło wcielone, gdyż można za nie kupić np CP, albo węgiel opałowy! Pieniądze muszą zostać wyeliminowane i zastąpione pieniądzem elektronicznym, aby nasz marksistowski rząd doskonale wiedział na co je wydajemy.
Sam widzisz kolego, ja jestem gorącym zwolennikiem marksizmu, cenzury i życia klatkowego, więc zawsze możesz na mnie liczyć, aby odebrać komuś nadmiar wolności. Uważam również, że milicja, która chce nam odebrać prawo do BC powinna dostawać refundację na kostkę brukową i granatniki, aby mogła nas skutecznie pacyfikować, gdy przyjdą nam do głowy jakieś durne pomysły na manifestacje, przeciwko naszej kochanej władzy marksistowskiej.