Stalowa Wola
-
- Moja broń:
Stalowa Wola
Witam - szukam kogoś ze Stalowej Woli kto dymi i pomoże przejść na ciemna stronę mocy i ew. wprowadzi na strzelnicę. Jak coś to proszę o PW z kontaktem mailowym i/lub telefonicznym.
Pozdrawiam Zbyszek
Pozdrawiam Zbyszek
- Początkujący CP
- Moja broń:
Re: Stalowa Wola
Hmm piszę rok po opublikowaniu wiadomości ale to nic. Ja jestem z okolic Stalowej i dopiero zaczynam w CP. Jak będę coś wiedział to napisze. Pozdrzbyszek_1977 pisze: wt 15.lis.2016 - 22:02 Witam - szukam kogoś ze Stalowej Woli kto dymi i pomoże przejść na ciemna stronę mocy i ew. wprowadzi na strzelnicę. Jak coś to proszę o PW z kontaktem mailowym i/lub telefonicznym.
Pozdrawiam Zbyszek

Cześć z tego co się orientowałem w Stalowej Woli strzelnica '' LOK '' nie pozwala strzelać z broni czarno prochowej .
Biłgoraj jest nie daleko Stalowej . Tam jest strzelnica ''Patriot'' i można z własnym bronią tam strzelać .
pozdrawiam Adam
Biłgoraj jest nie daleko Stalowej . Tam jest strzelnica ''Patriot'' i można z własnym bronią tam strzelać .
pozdrawiam Adam
Wpadnij do Nowej Dęby. Zazwyczaj w niedzielę koło południa jest kilka osób strzelających BP, a no i "Bartosz" z Tbg strzela w niedzielę przed południem.
Temat odgrzebany po ładnych kilku latach, ale nie chciałbym zakładać bez potrzeby nowego wątku. Aktualnie dostępne są dwie strzelnice we względnej okolicy :
1. Strzelnica Zarajec ok. 30 km od Stalowej Woli
2. Strzelnica Arizona koło Nowej Sarzyny, odległość trochę większa.
1. Strzelnica Zarajec ok. 30 km od Stalowej Woli
2. Strzelnica Arizona koło Nowej Sarzyny, odległość trochę większa.
- Ursus_c35
- Stary bywalec
- Moja broń: RUGER OLD ARMY & MAYNARD z Niedomic :)
Generalnie jak pisali powyżej Lok na osi otwartej wpuszcza CP oraz jeśli ktoś posiada legitymację PZŁ to na łowieckiej w Tarnobrzegu postrzela spokojnie na osi zająca. Ostatecznie obok łowieckiej jest też strzelnica sportowa z tym że chyba wymagają prowadzącego lub kursu lokowskiego na cp z tego co kojarzę…
Owszem, jest LOK w Stalowej, tylko czasem jest problem z wpuszczeniem. Może to była zła wola czynnika ludzkiego, ale pytałem o możliwość postrzelania na osi otwartej i dowiedziałem się, że owszem, mogę strzelać z cp, o ile jestem członkiem klubu sportowego, ewentualnie jeśli przyjdzie ze mną inny członek klubu, wtedy on by strzelał za darmo, ja za opłatą. Nawiasem mówiąc wyjaśnienie takiego statu rzeczy brzmiało, że strzelcy cp niszczą strzelaniem wyposażenie strzelnicy.
- Ursus_c35
- Stary bywalec
To akurat zła wola prezesa … Co można zniszczyć na otwartej osi..
Dlatego zamiast jechać 15 minut na LOK wolę 30 minut na Zarajec. Tylko tam wykupuje się wejściówkę na cały dzień, nieważne ile godzin. Maksymalnie można być chyba 7.
Zdecydowanie, Zarajec ma tę przewagę, że wykupujesz wejście na cały dzień. W LOK masz ograniczenie czasowe, a tu możesz spędzić więcej czasu bez stresu, że zaraz musisz wyjść.
-
- Moja broń: Folder w kieszeni
Ile taka wejściówka bo ja bywam u teściów w Stalowej.
Byla by okazja się na trochę wyrwać z domu.
Byla by okazja się na trochę wyrwać z domu.
- Ursus_c35
- Stary bywalec
Qrde grubsze spotkanie sie szykuje
Nie zapomnijcie o mnie
Jestem na pizzy w Stalowej w tym momencie
BTW mam teściów w Nisku

- Ursus_c35
- Stary bywalec
W nawiązaniu do tematu też się chętnie wybiorę na tą strzelnicę 

-
- Moja broń: brak
To ja proponuje zgadać się z właścicielem i zrobić spotkanie czarnego dymu
data najlepiej weekend wszystkim odpowiada a i grilla po można zrobić