[S] Pistolety skałkowe
[S] Pistolety skałkowe
Na sprzedaż dwa pistolety skałkowe.
1. Harpers Ferry kal. 54 lufa gwintowana . Rok produkcji AB czyli 1976 https://blackpowder.pl/jak-odczytywac-date-produkcji/
Produkt firmy pedersoli . Lufa brunirowana. Widać niewielkie ubytki bruniry. Lufa w stanie b. dobrym. Zamek krzesze iskry bardzo dobrze.Kolba była pęknięta- sklejona, trzyma dobrze ale widać.
2. Kentucky w kal, 44 firmy Jukar.Nie umiem odczytać roku produkcji.Łoże bukowe. Zamek krzesze bardzo dobrze.
Cena za obydwa 1800 pln . Koszt ewentualnej przesyłki po mojej stronie.
Zdjęcia na p.w.
1. Harpers Ferry kal. 54 lufa gwintowana . Rok produkcji AB czyli 1976 https://blackpowder.pl/jak-odczytywac-date-produkcji/
Produkt firmy pedersoli . Lufa brunirowana. Widać niewielkie ubytki bruniry. Lufa w stanie b. dobrym. Zamek krzesze iskry bardzo dobrze.Kolba była pęknięta- sklejona, trzyma dobrze ale widać.
2. Kentucky w kal, 44 firmy Jukar.Nie umiem odczytać roku produkcji.Łoże bukowe. Zamek krzesze bardzo dobrze.
Cena za obydwa 1800 pln . Koszt ewentualnej przesyłki po mojej stronie.
Zdjęcia na p.w.
- zbiho
- Stary bywalec
- Moja broń: .31"
Re: [S] Pistolety skałkowe
Ten pierwszy by mnie interesował, jeśli sprzedasz jeden. Poproszę o zdjęcia.
Harpers Ferry zarezerwowany.
Przy sprzedazy Kentucky osobno jaka bylaby cena ?
Cena oscylowałaby około 900 pln. Do niewielkiej negocjacji.
Harpers Ferry sprzedany. Kentucky aktualny.
Udało się kupić? Gratuluje. Harpers to piękna brońzbiho pisze: wt 22.paź.2024 - 18:04 Ten pierwszy by mnie interesował, jeśli sprzedasz jeden. Poproszę o zdjęcia.

Ja ze swego nie jestem zadowolony. Sprężyna kurka jest tak delikatna - krzesze ale czuć , że tak delikatnie uderza w lustro. Mimo tego nie pozbywam się

Witam. Kentucky nadal aktualny.
Jakaś fotka?
Zapoznaj maila