Biedaczek na sankach nie siedzi bo zawalu dostal

I wszystkich musial posprzedawac

Ma 15kont i lubi gadac sam ze sobą oraz komus swoje " zaslugi" przypisywac. Taki paranoik z mosieznym coltem

scraab pisze: wt 10.gru.2024 - 19:33 Ja zaś wiem o pewnym małpoludku o imieniu Łukasz S. Z wsi Kaczory co to dla chlopakow robil przerobki np rolingblockow na odtylcowe i rozne inne i go łódzkie CBŚP dojechaloparagrafy o nielegalnej wytworni broni czekaja na osądzenie od roku
![]()
Biedaczek na sankach nie siedzi bo zawalu dostal![]()
I wszystkich musial posprzedawac![]()
Ma 15kont i lubi gadac sam ze sobą oraz komus swoje " zaslugi" przypisywac. Taki paranoik z mosieznym coltem![]()
Jak już wspomniałem, tak sobie to tłumacz, będzie ci lżejscraab pisze: wt 10.gru.2024 - 20:26 Oj dziadku, juz sie nam pochwaliles ze miales konfiskate broni i jakie masz zarzuty.
Sluzby spisują numery broni przy jej konfiskacie a za takie paragrafy zostala zatrzymana. Raczej jej juz nie zobaczysz![]()
LOBOTOMIA!!!scraab pisze: wt 10.gru.2024 - 20:40 Nic nie musze tlumaczyc. Caly swiat juz wie bo sam to napisales pomylony dziadku![]()
Ech, normalnie ręce opadają Wodzu.Magua pisze: śr 11.gru.2024 - 20:13 To jest piekne. Wirtualna Polska. Info o postrzeleniu kobiety przez policjanta na strzelnicy ilustrowane zdjeciem karabinu CP:
https://wiadomosci.wp.pl/podczas-cwicze ... 974372480a