Dlaczego zakładasz, że wiesz co dla każdego jest lepsze?
To prawda ze starsze partie LC byly lepsze ale nie az tak by wyprzedzac CH. Roznica ok 30% na plus dla CH w tamtych latach a dzis nawet 40%Staszek L pisze: śr 28.lut.2024 - 09:23 Moc prochu czarnego.
Wszystko zależy od partii prochu.
Karabin tryon match.
Testy z wykorzystaniem Miarki 50 Grey wsypane objętościowo.Screenshot_2022-05-21-06-14-34.png
Dziś właśnie nabyłem proch że Stref-Maru i co ciekawe, to nie zdjęcie poglądowe. On naprawę ma taką etykiety, szczerze mówiąc nie mam pojęcia co to jest za proch. Ale poszukałem w necie i za granicą też można się spotkać z tą wersją. Moją teoria jest taka, że faktycznie jest to przesiany proch przez jakąś niemiecką firmę, zwłaszcza że (przynajmniej na oko) ma bardzo równą gratulacje.Chemik18 pisze: pt 23.lut.2024 - 17:47A tak, to przykuło też moją uwagęLarkana pisze: pt 23.lut.2024 - 15:26 ale te opakowania co mają na zdjęciach wyglądają jak jakieś przedwieczne.chociaż podejrzewam, że to zdjęcie to tylko poglądowe, nie sądzę, żeby w takich opakowaniach sprzedawali faktycznie
chyba, że sami drukują etykiety. Zapewne skupują w hurcie w jakimś zbiorczym pojemniku i sami dzielą w standardowe kilogramowe opakowania