Strzelnica w Warce

Terminy zawodów i spotkań - wspomnienia, wyniki, rekordy ...
Awatar użytkownika
Mincerz
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: Mincerz »

hromklamka pisze:Sytuacji skrajnego łamania zasad bezpieczeństwa nie możemy wykluczyć, a skoro tak to nie możemy pozostawić dyżurnego bez narzędzi do walki o nasze i jego bezpieczeństwo..
Tu narzędzie do obrony bezpieczeństwa jest jasno pokazane. Można wywalić ze strzelnicy. A pewnie do tego powinno się dodać jakieś upomnienie czy czasowe zawieszenie w strzelaniach.
Ale tu nie chodzi o narzędzie tylko jak się tego narzędzia używa. I o to jest spór.
Pozdrawiam!
zen
Moja broń:

Post autor: zen »

Dzisiaj na zebraniu na strzelnicy odbyła się dyskusja nad regulaminem niektóre punkty w "bólach" uzyskały nowa formę i treść. Spisałem zmiany i dałem na razie do przejrzenia doświadczonym kolegom z klubu, będzie akceptacja zamieszczę cały regulamin :)
Pozatym ustalono że strzelanie jest od 12 do 16 maksymalnie! Jak nie będzie chętnych to dyżurny może zamknąć wcześniej strzelnicę dlatego dobrze byłoby planować przyjazd w okolicach godz. 12
Opłata obecnie wynosi 15PLN za strzelanie.
Pierwszym dyżurnym w dniu dzisiejszym został Samuel Hawken, pozostałe dyżury ustala Waldek. I on ewentualnie będzie informował o grafiku dyżurów 8-)
cezary.pl
Moja broń:

Post autor: cezary.pl »

W najbliższą sobotę i niedzielę, 04, 05.08.2007r. strzelnica w Warce nieczynna ze względu na wynajem obiektu na inne cele. :(

Pozdrawiam
Cezary
Telesfor
Bywalec
Moja broń:

Post autor: Telesfor »

W zwiazku z zawodami w Chelmie warto sie zastanowic czy bedzie ktos chetny poprowadzic strzelanie w te niedziele 19.08?
Z tego co mi wiadomo wszyscy prowadzacy wyjezdzaja na zawody? A moze ktos nie jedzie?
Awatar użytkownika
Mincerz
Stary bywalec
Moja broń:

Ja do Chełma nie jadę ale też wyruszam w Polskę.
Pozdrawiam!
Waldek
Moja broń:

Post autor: Waldek »

Temat się sam rozwiązał. Obiekt wynajęty 19 sierpnia, Zero strzelania w tą niedzielę.
Jeger
Moja broń:

Post autor: Jeger »

Jesli temat rozwinie sie tez na 25-tego Sierpnia to w imieniu organizatorow serdecznie zapraszam wszystkich chetnych na zawody do Piatnicy k/Lomzy:-)
Apropos, nie pamietam kto byl autorem programu komputerowego do liczenia wynikow na ostatnich Wareckich zawodach (chodzi o algorytm ustalania kolejnosci przy jednakowej ilosci punktow) wiec bardzo prosze taka osobe o kontakt celem propagowania wareckiego modelu na Podlasiu

rgds
Jeger. :D
Waldek
Moja broń:

Proponuję następujące terminy dyżurów na strzelnicy:

09.IX.------ Zen
16.IX.------ Telesfor
23.IX.------ Waldek
30.IX.------ Kinio
07.X.------- Janusz Z.
14.X.------- Mincerz
21.X.------- Jamor
28.X.------- Samuel Hawken
04.XI.------ Cezary
11.XI.------ Zen
18.XI.------ Telesfor
25.XI.------ Waldek
02.XII.----- Kinio
09.XII.----- Janusz Z.
16.XII.----- Mincerz
23.XII.----- Jamor
30.XII.----- Samuel Hawken

Jeżeli w którymś terminie wypadnie że strzelnica będzie nieczynna , to powstanie martwy termin nie powodujący przesunięć dyżurów.
Jeżeli komuś nie pasują terminy proponuję załatwić to indywidualnie na zasadzie zamiany z kimś innym.
W grafiku nie uwzględniłem terminów kolidujących zawodów. Uważam że strzelnica i tak powinna być czynna.
jamor
Moja broń:

Post autor: jamor »

Waldku, 23 grudnia nie wychylam ryja z domu. 23 grudnia robert dostał pedarta w dziub, połamane gnaty, nos, oko prawie zgubił. za rok 23 grudnia ja dostałem strzała z poloneza, połamana cała gęba, 6 tygodni jadło przez słomke. W tym dniu to Tadek, nasz prezes nawet butle z gazem wynosi z domu, bo teraz jego kolej dostac. wiec chętnie sie zamienie
Awatar użytkownika
Samuel Hawken
Bywalec
Lokalizacja: Bractwo Kurkowe Strzelców Czarnoprochowych Straży Zamkowej w Czersku
Moja broń:

Post autor: Samuel Hawken »

30 XII jesteśmy z Wiola na nartach na Słowacji.
Telesfor
Bywalec
Moja broń:

Post autor: Telesfor »

Poniewaz po telefonie grafik sie nie zmienil , wiec dla jasnosci:
ja i kinio wszystkie niedziele ( i soboty) wo 11.XI wlacznie mamy zajete.
Miedzy innymi po to byscie mogli w przyszlosci strzelac pod opieka legalnego instruktora...wiec prosze nas obu w tym terminie zwolnic z prowadzenia strzelan...
Awatar użytkownika
Mincerz
Stary bywalec
Moja broń:

masz PW
Pozdrawiam!
zen
Moja broń:

Post autor: zen »

Dzisiaj na strzelnicy rozmawiałem z Waldkiem na temat dyżurów i problemu nie ma: jak nie ma dyżurujacego nie ma strzelania 8)
Czyli to będzie tak nie możesz to znajdź sam zastępstwo, jeśli się nie uda info do Waldka i strzelnica w tym dniu nieczynna. Znajdziesz zamiennika też info do kolegi kierownika i strzelnica działa. Chyba proste.
Koledzy Waldek naprawdę nie ma czasu na ustalanie, zmienianie, dopasowywanie dyżurów i wysłuchiwanie żalów. Dał propozycję grafiku, mnie też nie pytał o to czy mogę po prostu się dostosuję, jak mi coś by wypadło popytam czy mnie ktoś nie ząstapi jeśli nie .... to patrz wyżej :ops:
Waldek
Moja broń:

W związku z niezałatwieniem sobie zastępstwa przez kolegów w kolizyjnych terminach dyżurów ogłaszam uaktualniony harmonogram.

09.IX.------ Zen
16.IX.------ Mincerz
23.IX.------ Waldek
30.IX.------ Mincerz
07.X.------- Janusz Z.
14.X.------- Mincerz
21.X.------- Jamor
28.X.------- Samuel Hawken
04.XI.------ Cezary
11.XI.------ Zen
18.XI.------ Telesfor
25.XI.------ Waldek
02.XII.----- Kinio
09.XII.----- Janusz Z.
16.XII.----- Mincerz
23.XII.----- wstępnie strzelnica nieczynna (brak dyżurnego)
30.XII.----- wstępnie strzelnica nieczynna (brak dyżurnego)

Uaktualniłem posta. 16 i 30 września w zastępstwie będzie MINCERZ.
Awatar użytkownika
Mincerz
Stary bywalec
Moja broń:

A jak z tym:
16 wrzesień – Pojedynek strzelecki o szablę burmistrza - Warka
dla cp będzie miejsce i czas?
Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ