POLSKI Rogers & Spencer Pana Wacława Cichego
Re: POLSKI Rogers & Spencer Pana Wacława Cichego
@scraab Chłopie idź odpocznij, albo weź lekarstwa, bo widać, że kompletnie nie panujesz nad sobą. Czy ty naprawdę posiadasz broń, czy tylko naoglądałeś się Call of Duty lub jakiś internetowych patostrimerów?
Temat jest o przedmiocie z Tarnowa i swoje problemy mentalne wylewaj na innym forum - powodzenia! Sposób twojego pisania świadczy wyłącznie o tobie.
Temat jest o przedmiocie z Tarnowa i swoje problemy mentalne wylewaj na innym forum - powodzenia! Sposób twojego pisania świadczy wyłącznie o tobie.
https://www.facebook.com/groups/1898585 ... 4704391745Miner pisze: czw 09.maja.2024 - 19:31 @scraab Chłopie idź odpocznij, albo weź lekarstwa, bo widać, że kompletnie nie panujesz nad sobą. Czy ty naprawdę posiadasz broń, czy tylko naoglądałeś się Call of Duty lub jakiś internetowych patostrimerów?
Uważaj, to gladiator, przyjedzie z Rzymu i utnie Ci głowę mieczem

-
- Bywalec
- Moja broń: Saguaro Sharps 45-70 + 3 rewolwery

Polska patologia się stała kolego
-
- Bywalec
- Moja broń: Saguaro Sharps 45-70 + 3 rewolwery
Ale żeby na specjalistycznym forum naparzanka jak na spolityzowanym Twitterze ? W realu już by doszło do strzelaniny. 

- Ursus_c35
- Stary bywalec
- Moja broń: RUGER OLD ARMY & MAYNARD z Niedomic :)
Kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kulą
Gawiedź jest rządna przemocy. "Paanie dzisiaj bez tego nic się nie sprzeda... Kiedyś to robiły..." 

- Ursus_c35
- Stary bywalec
Dygresja :
Powracając do tematyki Pana Ryszarda Tobysa to jestem pełen podziwu i gdyby nie Łukasz, który się na niego powołał to w życiu bym nie wpadł że jest u niego prototyp visa (~wz 35)
. Ja jestem zachwycony ale nie wiem jak Łukasz bo na rękojesci zamiast FB jest RT, magazynek ma jakiś podajnik nowoczesnawy.. Moleta na zamku jakaś taka za ładnawa no i kaliber 45 Auto (nie miałem pojęcia że istniały..)
Zachęcam jednak do zapoznania bo wygląda cudownie
https://tobys-rusznikarstwo.pl/vis_yeti.html
Koniec dygrsji.
Powracając do tematyki Pana Ryszarda Tobysa to jestem pełen podziwu i gdyby nie Łukasz, który się na niego powołał to w życiu bym nie wpadł że jest u niego prototyp visa (~wz 35)

Zachęcam jednak do zapoznania bo wygląda cudownie

Koniec dygrsji.
- f@za
- Moja broń: wiatrem pędzone
Panowie pewnie nie mają pojęcia, ale Wasze ,,wypociny,, młodzieży czyta.
No tak jest jak moderacja spi i dopuszcza zgrzybialych dziadow o betonowych łbach do wypowiadania sie. Smith jego troll-konta oraz friends
Wiesz... on spi z psami to wiadomo ze za duzo pod deklem nie posiada
Ueee to nie replika! Yyyy czekaj. To wspolczesnie klepane coś!Ursus_c35 pisze: pt 10.maja.2024 - 16:37 Dygresja :
Powracając do tematyki Pana Ryszarda Tobysa to jestem pełen podziwu i gdyby nie Łukasz, który się na niego powołał to w życiu bym nie wpadł że jest u niego prototyp visa (~wz 35). Ja jestem zachwycony ale nie wiem jak Łukasz bo na rękojesci zamiast FB jest RT, magazynek ma jakiś podajnik nowoczesnawy.. Moleta na zamku jakaś taka za ładnawa no i kaliber 45 Auto (nie miałem pojęcia że istniały..)
Zachęcam jednak do zapoznania bo wygląda cudownie![]()
Koniec dygrsji.
Ale na naboje klepac mozna.
Na kapiszony NIE MOZNA KLEPAC REPLIKI- MAJĄ BYC KOPIE
To "coś" to replika Visa. Ani cie na nią nie stać ani nie masz uprawnień do zakupu typie.
Nie masz pozwolenia i nie bedziesz miał. Jeszcze się nie zdarzyło żeby chory pojeb psychologa przeszedł.
Lecz się jeśli to jest możliwe gladiatorze od siedmiu boleści...
Moderacja rzeczywiście śpi. Spróbuj tak na "beżowym" forum.
Tam z psycholami jest krótko, kopa w dupsko i won.
Cibórz czeka...
-
- Bywalec
- Moja broń: Niezawodna
Każde forum ma swój urok. Migracje wciąż trwają.
Spora ilość kolegów która tu pisała na tym forum mając ogromną wiedzę przestała się już dawno tu udzielać.
Prawdę mówiąc to nie tylko na tym forum. Ci co jeżdżą po zawodach bardzo dobrze się znają, mają sobą kontakt bezpośredni na przykład telefoniczny. A na forum nie mają zamiaru udzielać korepetycji za podziękowanie w stylu ....... ty ciulu
Spora ilość kolegów która tu pisała na tym forum mając ogromną wiedzę przestała się już dawno tu udzielać.
Prawdę mówiąc to nie tylko na tym forum. Ci co jeżdżą po zawodach bardzo dobrze się znają, mają sobą kontakt bezpośredni na przykład telefoniczny. A na forum nie mają zamiaru udzielać korepetycji za podziękowanie w stylu ....... ty ciulu

- Ursus_c35
- Stary bywalec
Albo jest wręcz odwrotnie ... Ktoś nie mając wiedzy na temat czegoś czego jeszcze nawet nie miał w rękach zwyczajnie powstrzymuje się w swej przyzwoitości od komentowania zanim takową wiedzę posiądzie i to akurat zasługuje na największą pochwałę... Poza tym gro ludzi jest w stanie zrozumieć że post dotyczy ciekawostki na poziomie tanich replik, która w życiu nie próbowała konkurować z egzemplarzami oryginalnymi. Nazwa forum nie ogranicza jednak tematyki wyłącznie do oryginałów a posty są wyraźnie tytułowane czego dotyczą...
-
- VIP
- Moja broń: CP i ostry jęzor
Ogólnie zgoda, ale jeżeli za kryterium "taniości" przyjmiemy niską cenę to akurat przedmiot wątku może nie zasługiwać na nazwę "taniej" repliki.