no tak, ty człowiek światowy, w Ameryce byłeś. I pozwolenie masz.scraab pisze: pn 06.maja.2024 - 22:48 Noo z pewnoscią to mosznerowe cytaty, w doopie byli i guano widzieli ale pierdolic to pierwsi![]()
A świstak siedzi i zawija w te sreberka...
no tak, ty człowiek światowy, w Ameryce byłeś. I pozwolenie masz.scraab pisze: pn 06.maja.2024 - 22:48 Noo z pewnoscią to mosznerowe cytaty, w doopie byli i guano widzieli ale pierdolic to pierwsi![]()
termin "dyletant" jest charakterystyczny dla Wojtka "Rusznika" Jasioka. SpudłowałeśUrsus_c35 pisze: wt 07.maja.2024 - 09:21Tu wspominałeś o 500set kilotemrowych wypadach ale fakt że nie motocyklem tym razem .. Ten dyletant u Minera Cię zdradził Łukasz i już powszechnie wiadomo że poraz kolejny pewnie jedziesz na dwa konta.. Po co Ty to robisz chłopie naprawdę ... Weź zrób coś pożytecznego i chociaż pojedź i postrzelaj z tej broni i zrób recenzję nawet w Twoim stylu a nie znowu wypisujesz brednie z zacisza własnego sanitariatu jak mniemam bo tak taniej... Dla tego rewolweru może być miejsce na rynku replik bo będzie się plasował w połowie budżetu FWB bez dodatków a będzie dużo lepiej zrobiony od Włoskiej taniochy co w tym złego ??rozumiem, ja to mam w sumie taki rzut beretem, 175 kilomertów. Choć bywało tak ze jak mi sie coś spodobało to daleko jechałem, Bielsko-Biała, Białystok. Tu i tam po około 500 było. Lubeka i 2x Berlin też.
popadasz w paranojęUrsus_c35 pisze: wt 07.maja.2024 - 09:29 A pozostały ton wypowiedzi i profesje ? "Który to już raaaaz"![]()
Mówisz ze ucinam sobie pogawędkę z samym soba (miner)?Ursus_c35 pisze: wt 07.maja.2024 - 09:29 A pozostały ton wypowiedzi i profesje ? "Który to już raaaaz"![]()
Robię co robię i na chleb mi to wystarcza, nie zamierzam sie rozwijac, za stary już jestem. Starcza mi na życie i zostaje parę groszy aby je przehulać na motorek i strzeladełka. Odkładać nie muszę bo emeryturę jako taką mam zapewnioną. Kawioru szampanem nie będę popijał ale bosy, głodny i szczerbaty nie będę chodził.I będę trolował bo ulubionym zajęciem moim to jest.Ursus_c35 pisze: wt 07.maja.2024 - 09:37 tak tak mówię bo uwielbiasz to robić i robisz to od lat.. Nie zmieniaj tematu tylko odnieś się do mojego posta powyżej![]()
Ale jeszcze lepiej świadczy o Tobie Łukasz ... Noszę się z napisaniem petycji żebyś zaczął coś produkować sam... Tyle znasz krytycyzmu co inni robią źle że zrobił byś konstrukcje idealną serio... Zrób to dla nas. Będzie to wrób pozbawiony wszelkich wad i wgle się tu nie śmieję a wręcz zabiegam byś to począł wykonywaćMiner pisze: wt 07.maja.2024 - 09:50 Wow - grubo! @Ursus_c35 - a czy widzisz już białe myszki i podsłuchy i spiski wszędzie? Nie wiem skąd u Ciebie tyle woli walki o te tarnowskie dziwolągi - czy masz na imię Wacław? To, że producent jest sympatycznym (prawdopodobnie) i potrafi zagadać na temat tego co robi nie świadczy w żaden sposób o jego "wyrobach".
Ty cały czas myślisz że miner to ja...Ursus_c35 pisze: wt 07.maja.2024 - 09:52Ale jeszcze lepiej świadczy o Tobie Łukasz ... Noszę się z napisaniem petycji żebyś zaczął coś produkować sam... Tyle znasz krytycyzmu co inni robią źle że zrobił byś konstrukcje idealną serio... Zrób to dla nas. Będzie to wrób pozbawiony wszelkich wad i wgle się tu nie śmieję a wręcz zabiegam byś to począł wykonywaćMiner pisze: wt 07.maja.2024 - 09:50 Wow - grubo! @Ursus_c35 - a czy widzisz już białe myszki i podsłuchy i spiski wszędzie? Nie wiem skąd u Ciebie tyle woli walki o te tarnowskie dziwolągi - czy masz na imię Wacław? To, że producent jest sympatycznym (prawdopodobnie) i potrafi zagadać na temat tego co robi nie świadczy w żaden sposób o jego "wyrobach".