Okładziny
- Bastian2487
- Moja broń: Remington New Army 44"; Rolling Block 45"
Okładziny
Witam szanowne grono strzelców, orientuje się ktoś gdzie można kupić lub zamówić okładziny rękojeści rewolweru remington ubertti 44"?
- Ursus_c35
- Stary bywalec
- Moja broń: RUGER OLD ARMY & MAYNARD z Niedomic :)
Re: Okładziny
Witaj , jakich potrzebujesz ?
- Bastian2487
Cześć, najlepiej kanelowane i z drewna, nie z żadnych drukarek 3d ani plastiku
- Ursus_c35
- Stary bywalec
- Moja broń: RUGER OLD ARMY & MAYNARD z Niedomic :)
Mam moletowane ale do pietty i być może będą na zbyciu ale wtedy jak uda mi się wykonać nowe a noszę się z takim zamiarem … Qrcze było dużo ogłoszeń że ludzie dorabiają ale gdzieś wszystkie wybyły widzę …
- Bastian2487
Chętnie kupiłbym 2 pary takich okładzin, dopiero w sumie dziś zacząłem szukać bo w sklepach trzeba długo czekać
Na zielonym (wiatrówkowym) forum zgłoś się do człowieka miecio1112
Piękne mi dorobił do Pietty i to za sporo mniej niż na allegro kiedyś były sprzedawane (po ok. 500zł). Wysłałem mu całego remika, dorobił i odesłał. Serio polecam
a... ogólnie, to Mietek dorabiał osady i rękojeści do wiatrówek i te, to chyba były jego pierwsze do remika
Ale człowiek ma talent i dorobi chyba do wszystkiego.
Piękne mi dorobił do Pietty i to za sporo mniej niż na allegro kiedyś były sprzedawane (po ok. 500zł). Wysłałem mu całego remika, dorobił i odesłał. Serio polecam

a... ogólnie, to Mietek dorabiał osady i rękojeści do wiatrówek i te, to chyba były jego pierwsze do remika

- Bastian2487
Dziękuje za informacje kolego Chemik 333, orientujesz się może czy ten kolega o którym wspomniałeś moletuje okładziny?
Łojej nie mam pojęcia - trzeba by go zapytać.
Moletowanie (albo coś w tym stylu) ostatnio samemu wykonywał sobie Filip z konopii - chyba wstawiał fotki i opis w innym temacie.
Moletowanie (albo coś w tym stylu) ostatnio samemu wykonywał sobie Filip z konopii - chyba wstawiał fotki i opis w innym temacie.