ranking
- Smoking Gun
- Bywalec
- Moja broń:
- Wiola
- Bywalec
- Lokalizacja: BK Strzelców Czarnoprochowych Straży Zamkowej w Czersku
- Moja broń:
Tak? z czym??
wasserwaga???
Wszyscy pracuja Gun
Jakie smieszne te minki, wszystkie w helmach
Az nie sposob tego nie uzyc...
Co do rekordu, wszystko w zasiegu, nie jestesmy poczatkujacy, tylko trzeba wiecej samozaparcia, cwiczenia na sucho, spokoju i opanowania, uporu szczypta tez nie zaszkodzi
Raz na jakis czas zaszczyce sie dobrym wynikiem, ale chcialabym go czesciej powielac, a nie tak od przypadku do przypadku - wyjdzie, albo nie. Brakuje mi zdecydowanie systematycznosci i powtarzalnosci.

Wszyscy pracuja Gun

- Smoking Gun
- Bywalec
- Moja broń:
- Wiola
- Bywalec
- Moja broń:
Racja, racja Ruszniku, nad amunicja pracujemy, natomiast dluga giwerke, jak wiesz, na razie mamy wspolna, strzelam z Wojtkowego Hawkena, a tu chocby z tym diopterem przesuwania, dopasowywania, tak... trzeba miec wlasna bron. W drodze skałka
, a moze w niedalekiej przyszlosci i kolejna dluga kapiszonka...

- Wiola
- Bywalec
- Moja broń:
Skoro jestesmy w temacie REKORDY, nalezy wpisac tu Michala Kuropatwe z Łodzi, ktory w Chelmie na zawodach czarnoprochowych 21-22/10/2006 roku, uzyskal 96pkt. ze skałki <bron dluga>, strzelajac na 50m. To absolutny rekord, ktory dal mu zwyciestwo w tej kategorii. Jak napisal Pimpek w innym temacie, wiele wody w Wisle uplynie, zanim ktos pokona Michala. Pozwolilam sobie wpisac ten post, pomimo mojej nieobecnosci, ale jestem pod wrazeniem. Gratulacje. Przynajmniej wiadomo na jakiej wysokosci ustawiona jest poprzeczka