Bydgoszcz
- andrzej11111
- Moja broń: remington
Re: Bydgoszcz
Może tez bym się tam wybrał . Trzeba dzwonić wcześniej? Duże tłumy są ? Stanowiska kryte?
-
- Bywalec
- Moja broń: .44, 9x19, 223
Jeśli chcesz jechać w sobotę to możesz jechać w ciemno. Jeśli w tygodniu to lepiej zadzwoń.
Kiedyś jak byłem w sobotę to było trochę ludzi, w tygodniu mniej.
Stanowiska strzeleckie na głównej strzelnicy są kryte.
Kiedyś jak byłem w sobotę to było trochę ludzi, w tygodniu mniej.
Stanowiska strzeleckie na głównej strzelnicy są kryte.
-
- Moja broń: Remington new model army 1858. 44 pietta
Byłem ze 2,5 godziny to przewinęło się ze 30 osób. Było na raz kilkanaście osób. Ale wszystko idzie sprawnie. W tygodniu koniecznie trzeba dzwonić.
-
- Moja broń: Colt cattleman
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dziękuję za przyłączenie do grupy. Jestem tu nowy i mieszkam w Bydgoszczy. Jestem początkującym posiadaczem rewolwera CP, no i niestety muszę się przyznać że popełniłem duży błąd podczas przygotowywania patronów...użyłem zbyt dużo kaszki i moje patrony nie mieszczą się w bębnie do mojego Colta Cattlemana kal 44 , nie uwzględniłem tego, że ten model ma mniejsze komory od pozostałych modeli CP. Stąd moje prośba / pytanie. Czy ktoś z Was zechciałby się wymienić patronami? Wykonałem 80szt z 1g prochu i 1g kaszki. Wynienilbym się na patrony z połowa tej ilości kaszki. Nie chcę marnować materiału zużytego do ich produkcji a komuś mogą się jeszcze przydać. Zainteresowanych proszę o kontakt. Mogę dojechać w okolice Bydgoszczy. Pozdrawiam :)
-
- Bywalec
- Moja broń: .44, 9x19, 223
Niestety strzelnica w Kowalewku jest zamknięta do odwołania.