https://allegrolokalnie.pl/oferta/piett ... el-army-44
czy kupował ktoś z Panstwa od tego sprzedającego na allegro , druga sprawa jak pobraniowa paczka to ze sprawdzeniem zawartości czy orientujecie się czy kurier nie robi problemu ze sprawdzeniem zawartości
witam czy kupował ktoś u tego sprzedającego na allegro
-
- Bywalec
- Moja broń:
Re: witam czy kupował ktoś u tego sprzedającego na allegro
Sporo towaru mają wystawionego na netgun.pl mają też swoją stronę internetową i tam jest trochę tematów
na netgun w którejś aukcji będzie podana ich strona internetowa. Jak chodzi o przesyłkę to można otworzyć przy kurierze i ewentualnie wypisać z kurierem protokół reklamacyjny... przesyłki są ubezpieczone
kiedyś któraś firma kurierska pobierała chyba 5zl za sprawdzenie paczki ale zgłoszenie takiej opcji przed zakupem.

kiedyś któraś firma kurierska pobierała chyba 5zl za sprawdzenie paczki ale zgłoszenie takiej opcji przed zakupem.
-
- Bywalec
- Moja broń:
Witam ogólnie napiszę ze paczka pobraniowa przyszła dzisiaj ale bez możliwości sprawdzenia zawartości , więc została nieodebrana . A więc mogę napisać ze nie polecam tego sprzedajcego do wglądu mogę wkleić rozmowę z allegro lokalnie i prosto napisałem ze może być pobranie ze sprawdzeniem zawartości i sprzedający się zgodził na to a wysłał samo pobranie .
W ogłoszeniu ze pieta a na fotkach uberti
W ogłoszeniu ze pieta a na fotkach uberti
-
- Bywalec
- Moja broń:
mogę zaproponować tak jak ma Pan w ogłoszeniu wysyłka pobraniowa ze sprawdzeniem zawartości
Przeczytano
14.01.2024
poproszę numer telefonu
Przeczytano
14.01.2024
za 1850 zł z wysyłką czy by Panu pasowało proszę o wiadomość czy pasuje czy szukać innego
Przeczytano
14.01.2024
1850 zł odpowiada, postaram sie wyslac dziś zdjęcia. Koszt przesyłki po pana stronie.
rozmowa z allegro jak by ktoś chciał mogę podesłać całą rozmowę z targowaniem ,
zastanawiam się czy sprzedający chciał oszukać bo po odebraniu paczki bez sprawdzenia może być różnie
Przeczytano
14.01.2024
poproszę numer telefonu
Przeczytano
14.01.2024
za 1850 zł z wysyłką czy by Panu pasowało proszę o wiadomość czy pasuje czy szukać innego
Przeczytano
14.01.2024
1850 zł odpowiada, postaram sie wyslac dziś zdjęcia. Koszt przesyłki po pana stronie.
rozmowa z allegro jak by ktoś chciał mogę podesłać całą rozmowę z targowaniem ,
zastanawiam się czy sprzedający chciał oszukać bo po odebraniu paczki bez sprawdzenia może być różnie