Alternatywne pociski do Derringer .54
- anubis1960
- Bywalec
- Moja broń: Siła i Honor
Alternatywne pociski do Derringer .54
Posiadacie info na temat pocisków do Derringer .54 jako ostrzegawcze z gumy itp?
Re: Alternatywne pociski do Derringer .54
U czechow sie w cos takiego bawili, ciezko trafic z kalibrem ale jak trafisz to laduj i strzelaj. Tylko nawazke mniejszą daj 

-
- Moja broń: brak
Ostrzegawcze, powiadasz...anubis1960 pisze: ndz 04.cze.2023 - 22:52 Posiadacie info na temat pocisków do Derringer .54 jako ostrzegawcze z gumy itp?
Slowikowski- nie pajacuj dobra? Ledwie kilka tygodni minelo od twojej akcji spamerskiej. Nie pasuje ci cos to zajmij sie swoim zyciem.Lee Enfield pisze: wt 06.cze.2023 - 14:59Ostrzegawcze, powiadasz...anubis1960 pisze: ndz 04.cze.2023 - 22:52 Posiadacie info na temat pocisków do Derringer .54 jako ostrzegawcze z gumy itp?
Ale kolega Lee Enfield ma rację. Jak pociski z gumy mogą być ostrzegawcze? Chcesz strzelać do kogoś ostrzegawczo gumowymi, a jak nie usłucha to poleci ołów???
- anubis1960
- Bywalec
Chodzi o skrajne sytuacje zagrażające życiu. Nie mam problemów natury moralnej, by użyć tego, co jest pod ręką! Metalowa pałka maczeta czy siekiera. Tylko nie lamentujcie, jaka będzie interpretacja naszych wspaniałych sądów. Śmiertelne zagrożenie dla mojej rodziny jest wystarczającą przesłanką, by użyć wszystkich dostępnych metod do obrony.
Nie ma racji. Kogo obchodzi jego prywatne podejscie- zachowujmy metytoryke a nie glupkowate pouczenia, ktore nie wnosza nic do tematu. Ja tez bym sie chetnie dowiedzial wielu ciekawostek ale strach zapytac zeby sie kogos uczucia religijne nie obrazily....Irek M pisze: wt 06.cze.2023 - 20:28 Ale kolega Lee Enfield ma rację. Jak pociski z gumy mogą być ostrzegawcze? Chcesz strzelać do kogoś ostrzegawczo gumowymi, a jak nie usłucha to poleci ołów???
Tymczasem w bardziej cywilizowanym kraju gdzie pracuje nie maja ludzie takich problemow. Ktos zapyta, to odp dostaje. Ten kraj produkuje derringery ktore sa tylko w celach obrony wlasnej dla nieposiadajacych pozwolenia produkowane. I o gumowych pociskach tez byla szeroko na forach mowa.
Kolego Anubis, mozesz isc tam po wiedze na czeskie fora.
-
- Moja broń: brak
dla ciebie Pan Słowikowski. marku smaczny.scraab pisze: wt 06.cze.2023 - 20:03Slowikowski- nie pajacuj dobra? Ledwie kilka tygodni minelo od twojej akcji spamerskiej. Nie pasuje ci cos to zajmij sie swoim zyciem.Lee Enfield pisze: wt 06.cze.2023 - 14:59Ostrzegawcze, powiadasz...anubis1960 pisze: ndz 04.cze.2023 - 22:52 Posiadacie info na temat pocisków do Derringer .54 jako ostrzegawcze z gumy itp?
I opanuj się bo pycha przez ciebie przemawia...
Jeśli do mnie, pisałeś to pomyliłeś osoby, ale to dobrze 
Nie muszę się ukrywać jak ty.
Nie muszę się ukrywać jak ty.
Ktoś mi moze wyjasnic jak taki niezrownoważony czlowiek moze posiadac pozwolenie?Lee Enfield pisze: śr 07.cze.2023 - 09:31dla ciebie Pan Słowikowski. marku smaczny.scraab pisze: wt 06.cze.2023 - 20:03Slowikowski- nie pajacuj dobra? Ledwie kilka tygodni minelo od twojej akcji spamerskiej. Nie pasuje ci cos to zajmij sie swoim zyciem.
I opanuj się bo pycha przez ciebie przemawia...
Przecież to koncertowy przyklad kogos kto go posiadać NIE POWINIEN!
Scrab, po co prowokujesz do dalszej pyskówki? Jak do tej pory to udowadniasz, że to Ty nie powinieneś mieć nic wspólnego z bronią. Ostrzegawcze gumowe kule...No chyba, że ostrzegawcze przed głupotą wtedy sorry masz rację.
Oho, zaczyna sie spamsranie
Mylisz osoby, czyżby kolejny fakeprofil szalonego?
Mylisz osoby, czyżby kolejny fakeprofil szalonego?
- anubis1960
- Bywalec
Czytając te odpowiedzi, dochodzę do wniosku, że na forum wypowiadają się osoby żyjące jeszcze mentalnie w czasach komuny. Przestańcie pierdo.......głupoty! Proponuję Adminom zamknąć ten temat!
Dzięki scraab za zrozumienie tematu
Dzięki scraab za zrozumienie tematu

Temat ciekawy jak wiele innych ktore wnoszą jakies innowacyjne rozwiazania.
Niektorzy moze lubia blyszczec poprzez brokat a nie jakąś ciekawą wiedze.
Ja wychowany poza tym systemem i mize dlatego lubie ciekawe rozwiazania dotyczace zabawy z cp.
Niektorzy moze lubia blyszczec poprzez brokat a nie jakąś ciekawą wiedze.
Ja wychowany poza tym systemem i mize dlatego lubie ciekawe rozwiazania dotyczace zabawy z cp.