Cześć, na sprzedaż karabin Pedersoli Rolling Block
Karabin czarnoprochowy odprzodowy, w kalibrze pół cala (.50). Oddane kilkadziesiąt strzałów, kupiłem 50 pocisków ciągle zostało koło 20 które oczywiście dorzucam. W pakiecie oddam też kapiszony, mi już potrzebne nie będą - nie mam nic z grubym kominkiem, no i oczywiście wszystko co było w pudełku. Karabin jeszcze na gwarancji, kupiony niecały rok temu.
Cena: 4300, można o niej porozmawiać.
Dowóz na terenie GOP i okolicach w cenie.
Sprzedaję replikę broni rozdzielnego ładowania sprzed 1885 roku, bez pozwolenia wg UoBiA. Nabywcą może być wyłącznie osoba pełnoletnia. Sprzedaż na umowę kupna – sprzedaży
Proszę śmiało się kontaktować - odpowiem na wszelkie pytania
Pedersoli Rolling Block
Re: Pedersoli Rolling Block
Przepraszam za dociekliwość,ale myślę że w tej sytuacji warto to doprecyzować(szczególnie w kontekście RODO...)- czy wspomniane 20 kul oraz pudełko o którym mowa w ogłoszeniu są sprzedawane na tę samą umowę kupna-sprzedaży co RB,czy też może na osobną?
Z ciekawości, po co Ci wpisywać w umowie pudełko lub kule?Lubicz pisze: ndz 05.mar.2023 - 17:21 Przepraszam za dociekliwość,ale myślę że w tej sytuacji warto to doprecyzować(szczególnie w kontekście RODO...)- czy wspomniane 20 kul oraz pudełko o którym mowa w ogłoszeniu są sprzedawane na tę samą umowę kupna-sprzedaży co RB,czy też może na osobną?
-
- Moja broń: Remington HegeUberti Inox 8", RollingBlock
Też nie wiem, szczerze mówiąc to wszystko mi jedno, chyba że to podchwytliwe pytanie którego nie do końca rozumiem 

-
Cena w dół - 4000
-
sprzedane - temat do zamknięcia