Sprzedam rewolwer Staar SA Pietty

Oferty towarów do sprzedaży. Oferty są widoczne przez 14 dni od ich złożenia.
marekp
Bywalec
Moja broń: brak

Sprzedam rewolwer Staar SA Pietty

Post autor: marekp »

Jak w temacie. Rewolwer Staar SA. Wraz z nim 5 bębnów. Sluzyl mi do strzelania kowbojskiego. Bardzo dobrze sie sprawdza - kapiszony nie spadaja i nie maja szans blokowania czegokolwiek. Do tarczy raz strzelałem na Grand Prix Mazovia - zważywszy ze to z marszu bez przygotowania to 72 punkty uwazam za znosne. Niezwykle prosta wymiana bebnow. Nie ma żadnych uszkodzeń nawet pudelko jest cale. Cena 7 tys zl do rozsądnej negocjacji. Pietta nie robi tego modelu. Podobno na zamowienie. Podobny rewolwer byl używany przez Clinta Eastwooda w filmie "Bez przebaczenia". Tyle ze on mial DA a taki sie nie nadaje do strzelania westernowego a i do tarczy to raczej jest kiepski. Ale pierwszy powstal DA potem zmodyfikowany na SA.

MarekP

Nie moge dac tu zdjecia bo za duże. Moze za jakis czas zmniejsza.
KonradR
Moja broń: różne

Re: Sprzedam rewolwer Staar SA Pietty

Post autor: KonradR »

Czy oferta jest dalej aktualna?
marekp
Bywalec
Moja broń: brak

Post autor: marekp »

Czesc

Tak jest aktualne. Nawet obnizylem cene jesli ktos nie potrzebuje dodatkowych bębnów.
Moj mail mpokul@gmail.com - tam szybciej sie mozna skontaktowac. Rewolwer jest bardzo ciekawy i w epoce uwazano ze jest celniejszy od Remingtona. Moze i tak. Malo z niego strzelalem aczkowiek jak na drugoe strzelanie 72 punkty uwazam za dobry wynik. Nie dobrana nawazka nie ustawione przyrządu. Wydaje sie ze ma potencjal. W zawodach kowbojskich radzi sobie doskonale. Tam sa zwykle 4 stage. Mozna wieczorem załadować kilka bebnow i potem tylko zmiana bebna i kapiszon. Na tych zawodach to jesst akceptowane. Fajna bron ale ja mało jej używam i sens niemal żaden żeby lezal.

Marek Pokulniewicz
KonradR
Moja broń: różne

Post autor: KonradR »

Przesłałem wiadomość na email. pozdrawiam
ODPOWIEDZ