Jak w temacie. Rewolwer Staar SA. Wraz z nim 5 bębnów. Sluzyl mi do strzelania kowbojskiego. Bardzo dobrze sie sprawdza - kapiszony nie spadaja i nie maja szans blokowania czegokolwiek. Do tarczy raz strzelałem na Grand Prix Mazovia - zważywszy ze to z marszu bez przygotowania to 72 punkty uwazam za znosne. Niezwykle prosta wymiana bebnow. Nie ma żadnych uszkodzeń nawet pudelko jest cale. Cena 7 tys zl do rozsądnej negocjacji. Pietta nie robi tego modelu. Podobno na zamowienie. Podobny rewolwer byl używany przez Clinta Eastwooda w filmie "Bez przebaczenia". Tyle ze on mial DA a taki sie nie nadaje do strzelania westernowego a i do tarczy to raczej jest kiepski. Ale pierwszy powstal DA potem zmodyfikowany na SA.
MarekP
Nie moge dac tu zdjecia bo za duże. Moze za jakis czas zmniejsza.
Sprzedam rewolwer Staar SA Pietty
Re: Sprzedam rewolwer Staar SA Pietty
Czy oferta jest dalej aktualna?
Czesc
Tak jest aktualne. Nawet obnizylem cene jesli ktos nie potrzebuje dodatkowych bębnów.
Moj mail mpokul@gmail.com - tam szybciej sie mozna skontaktowac. Rewolwer jest bardzo ciekawy i w epoce uwazano ze jest celniejszy od Remingtona. Moze i tak. Malo z niego strzelalem aczkowiek jak na drugoe strzelanie 72 punkty uwazam za dobry wynik. Nie dobrana nawazka nie ustawione przyrządu. Wydaje sie ze ma potencjal. W zawodach kowbojskich radzi sobie doskonale. Tam sa zwykle 4 stage. Mozna wieczorem załadować kilka bebnow i potem tylko zmiana bebna i kapiszon. Na tych zawodach to jesst akceptowane. Fajna bron ale ja mało jej używam i sens niemal żaden żeby lezal.
Marek Pokulniewicz
Tak jest aktualne. Nawet obnizylem cene jesli ktos nie potrzebuje dodatkowych bębnów.
Moj mail mpokul@gmail.com - tam szybciej sie mozna skontaktowac. Rewolwer jest bardzo ciekawy i w epoce uwazano ze jest celniejszy od Remingtona. Moze i tak. Malo z niego strzelalem aczkowiek jak na drugoe strzelanie 72 punkty uwazam za dobry wynik. Nie dobrana nawazka nie ustawione przyrządu. Wydaje sie ze ma potencjal. W zawodach kowbojskich radzi sobie doskonale. Tam sa zwykle 4 stage. Mozna wieczorem załadować kilka bebnow i potem tylko zmiana bebna i kapiszon. Na tych zawodach to jesst akceptowane. Fajna bron ale ja mało jej używam i sens niemal żaden żeby lezal.
Marek Pokulniewicz
Przesłałem wiadomość na email. pozdrawiam