Zestawienie co zostało

Oferty towarów do sprzedaży. Oferty są widoczne przez 14 dni od ich złożenia.
Benek
Bywalec
Moja broń: brak

Zestawienie co zostało

Post autor: Benek »

witam w jednym miejscu bez zbędnego hejtu mam nadzieję i bez byków w pisowni :P
Colt Walker wystawiony na allegro za 2500 i są pytania więc pewnie prędzej czy później zejdzie tu dla forumowiczów 2100 z Pochwą zdobioną
drugi to Remington Buffalo kal 44 lufa 12 cali wystawiony za 1900 tu 1800 Pietta
Pistolet jednostrzałowy grawerowany na rynek niemiecki UBERTI cena 900 zł
i Derringer Philadelphia 1200 produkcja Hiszpańska
reszta poszła na Allegro zapraszam sami wiecie że ceny są dobre ale to wybór danego człowieka i proszę o merytorykę a nie jechanie po mnie jak po burej suce pozdrawiam wszystkich nawet tych którzy mi źle życzą foty najlepiej na maila więc kak ktoś zainteresowany proszę pisać
I nie dopisałem mam pas do noszenia dwóch rewolwerów będzie pasował na osobnika do max 90 w pasie może 95 cena 300 pln
Benek
Bywalec

Re: Zestawienie co zostało

Witam Został do zbcia Colt Walker
i Derrington Philadelphia Hiszpańska produkcja
ni i jeden dodatek za opłatą do tego wszystkiego
Dziwi mnie to że to Walker niw poszedł pierwszy rzadko je spotkać a cena w porównaniu z innymi wystawianyni jest bardzo przyzwoita
Larkana
Bywalec
Moja broń: .44, 9x19, 223

Post autor: Larkana »

Myślę, że w kwestii Walkera dwie rzeczy mogą teraz obniżać zainteresowanie.
Cenę kilka dni temu obniżyłeś do 1900 - więc 2100 choć jest dobrą ceną to o 200 gorszą niż parę dni temu.
Po drugie Walker jest obecnie dostępny na Saguaro. Jeszcze niedawno w cenie chyba 3200, teraz 3500(więc pewnie nie wiele im zostało). Ten colt raczej nie jest pierwszym wyborem strzelców czarnoprochowych z niezbyt/albo średnio zasobnymi portfelami - a jak kogoś stać to może woli dołożyć 1100/1400 złotych do broni zupełnie nowej.
Wcześniej czy później znajdziesz kupca, a jak skończą się na Saguaro to pewnie nawet poszedł by za więcej.
Benek
Bywalec

Larkana pisze: sob 04.cze.2022 - 14:48 Myślę, że w kwestii Walkera dwie rzeczy mogą teraz obniżać zainteresowanie.
Cenę kilka dni temu obniżyłeś do 1900 - więc 2100 choć jest dobrą ceną to o 200 gorszą niż parę dni temu.
Po drugie Walker jest obecnie dostępny na Saguaro. Jeszcze niedawno w cenie chyba 3200, teraz 3500(więc pewnie nie wiele im zostało). Ten colt raczej nie jest pierwszym wyborem strzelców czarnoprochowych z niezbyt/albo średnio zasobnymi portfelami - a jak kogoś stać to może woli dołożyć 1100/1400 złotych do broni zupełnie nowej.
Wcześniej czy później znajdziesz kupca, a jak skończą się na Saguaro to pewnie nawet poszedł by za więcej.
Walkerą nie mam za 1900 za tyle go nie sprzedam niech leży jest dobry z pochwą a 1900 był Colt Dragoon ale już poszedł a kup teraz za 2100 więc Walker chyba zostanie i poczeka na lepszy czas
Larkana
Bywalec
Moja broń: .44, 9x19, 223

Post autor: Larkana »

W tamtym wątku pisałeś:
Benek pisze: śr 25.maja.2022 - 12:32 ...
tak więc
kontrowersyjny Colt Walker obniżam cenę do 1900 z pochwą
...
Nie mniej nie ma to znaczenia. Swoje możesz sprzedawać za ile chcesz, kiedy chcesz i komu chcesz ;)
Benek
Bywalec

Larkana pisze: sob 04.cze.2022 - 19:34 W tamtym wątku pisałeś:
Benek pisze: śr 25.maja.2022 - 12:32 ...
tak więc
kontrowersyjny Colt Walker obniżam cenę do 1900 z pochwą
...
Nie mniej nie ma to znaczenia. Swoje możesz sprzedawać za ile chcesz, kiedy chcesz i komu chcesz ;)
Amen :P nie mam spiny na sprzedaż i tak na razie nie będę strzelał nawet przez dłuższy czas a jak już się zdecyduję to marzy mi się karabin taki naprawdę dobry ale zanim ramie będzie w stanie znosić przciązenia to jeszcze minie trochę czasu już jest dużo lepiej ale lekarz nie pozostawia złudzeń lepiej nie znaczy perfekt
ODPOWIEDZ