Wiatrówka
Re: Wiatrówka
Nikt nic nie wie ? Trudno muszę zaryzykować i wziąć czas pokaże czy dobrze zrobiłem
- Ursus_c35
- Stary bywalec
- Moja broń: RUGER OLD ARMY & MAYNARD z Niedomic :)
Hatsan zwykle robił dobre wiatrówki. Posiadam 125 .22 to zadowolony jestem bardzo
Już kupiłem model 70 jak w temacie pooglądałem na yt i mnie mile zaskoczyła ta wiatrówka fajny zasięg celna więc chyba dobry zakup zobaczę jak dojdzie i postrzelam ale wstępnie jestem zadowolony mam też pistolet produkcji jeszcze DDR i chyba żadna wiatrówka nie wytrzyma 40 lat będąc sprawna a ta jest i też celna . Dziękuję za odpowiedź
- Ursus_c35
- Stary bywalec
- Moja broń: RUGER OLD ARMY & MAYNARD z Niedomic :)
Niema za co. Co do pistoletów które przetrwają wszystko i mają swój siermiężny rodowód i charakter polecam stare mp-654k lub absolutny bestzeller mp-656k… oryginalna tt-tka przerobiona na co2… Są powody do mruczenia
Mała pomyłka z tym pistoletem bo to nie DDr a West Germany a Nazwa RECORDBenek pisze: czw 07.kwie.2022 - 21:57 Już kupiłem model 70 jak w temacie pooglądałem na yt i mnie mile zaskoczyła ta wiatrówka fajny zasięg celna więc chyba dobry zakup zobaczę jak dojdzie i postrzelam ale wstępnie jestem zadowolony mam też pistolet produkcji jeszcze DDR i chyba żadna wiatrówka nie wytrzyma 40 lat będąc sprawna a ta jest i też celna . Dziękuję za odpowiedź
- Jaroslaw78
- Bywalec
- Moja broń: Remington Pietta 1858 .44 , Jakieś Colty .44
Ja miałem Łucznik WZ 70 z 1973 roku. Stan igła.
Jak kupiłeś nową,to trzeba by ją rozebrać, wymyć, przesmarować. Mam jeszcze Walther Classus w 5.5 mm po małym tuningu.
Jak kupiłeś nową,to trzeba by ją rozebrać, wymyć, przesmarować. Mam jeszcze Walther Classus w 5.5 mm po małym tuningu.
I tu zadam pytanie doczycące tyuningu kto się tym zamuje na pewno ktoż z grupy ale niestety nie znam
to moj pistolet ma z 40-50 lat jeszcze west grmany
- Jaroslaw78
- Bywalec
- Moja broń: Remington Pietta 1858 .44 , Jakieś Colty .44
Znam kilku z forum wiatrówkowego. Alchemik mi poprawiał sprężyny.