Radomsko - Sekcja CP
Re: Radomsko - Sekcja CP
Slaw29 to do mnie? Sorry, ale zabawny jesteś. Wystawiasz za 20 flaszek czy 1000 zł syna? Niech syn stanie z kimś w zakładzie o własną zarobioną kasę, nie tą co tatuś mu dał. Nie ma? To niech zaoferuje np umycie samochodu szczoteczką do zębów.
Wybacz ale mój syn pomaga mi w pracy już kilka lat. W zasadzie umie wszystko aby samodzielnie prowadzić swoją firmę . Obsługuje i programuje kilka maszyn różnych maszyn . Jest w stanie wykonać tyle pracy, ile 3 najemne osoby
Na swoje zabawki zarabia sobie sam
.
Chciałbyś aby dziecko poczuło się przy Tobie upodlone ?
Jak Ty byś się czuł gdyby ktoś Ci kazał myć auto szczoteczką do zębów ?
Bez sensu praca , aby pokazać tylko kto ma władzę. Wiele też mówi o tym ojcu co kazuje taką pracę synowi wykonywać. Jak przy swoim ojcu takie rzeczy musiałeś robić to zasługujesz na współczucie normalnych osób.
Ja Ci współczuję takiego dzieciństwa , odbija się to na dorosłym człowieku . Tak traktowane osoby przez swoich ojców , stają się tyranami i nie uznają zdania innych osób . Są uparte jak osły , jako dorośli ludzie i nie uznają kompromisów . Często staczają się w alkoholizm .
Idz chłopie dziel się takimi mądrościami , tam gdzie dzieci nie czytają i masz podobne sobie osoby.
A co do innego wątku to w Milicji Obywatelskiej najbardziej byli cenieni Samo-podpierdalacze. Byli nawet bardziej cenieni od Rodzino podpierdalaczy .
Nawet władzom MO w głowach się nie mieściło jak można się Samo podpierdalać
Na pewno przydał by się na forum tytuł SUPER GURU . Przebija niewątpliwie tytuł góró swoim samo podpierdoleniem
a wydawało się że to nie możliwe pobić miszcza 

Na swoje zabawki zarabia sobie sam

Współczuję toku rozumowania , jak Twoim dzieciom cos takiego kazałeś robić.To niech zaoferuje np umycie samochodu szczoteczką do zębów.
Chciałbyś aby dziecko poczuło się przy Tobie upodlone ?
Jak Ty byś się czuł gdyby ktoś Ci kazał myć auto szczoteczką do zębów ?
Bez sensu praca , aby pokazać tylko kto ma władzę. Wiele też mówi o tym ojcu co kazuje taką pracę synowi wykonywać. Jak przy swoim ojcu takie rzeczy musiałeś robić to zasługujesz na współczucie normalnych osób.
Ja Ci współczuję takiego dzieciństwa , odbija się to na dorosłym człowieku . Tak traktowane osoby przez swoich ojców , stają się tyranami i nie uznają zdania innych osób . Są uparte jak osły , jako dorośli ludzie i nie uznają kompromisów . Często staczają się w alkoholizm .
Idz chłopie dziel się takimi mądrościami , tam gdzie dzieci nie czytają i masz podobne sobie osoby.
A co do innego wątku to w Milicji Obywatelskiej najbardziej byli cenieni Samo-podpierdalacze. Byli nawet bardziej cenieni od Rodzino podpierdalaczy .
Nawet władzom MO w głowach się nie mieściło jak można się Samo podpierdalać

Na pewno przydał by się na forum tytuł SUPER GURU . Przebija niewątpliwie tytuł góró swoim samo podpierdoleniem

Bajkopisarz-psychoanalityk forumowy. Czego ktoś nie powiedział Slaw i Stangret dowymyśla. Ja też mam nadzieję, że Temida będzie ślepa dla każdego. Ale póki tutaj rączka rączkę myje są to nadzieję które można włożyć między Twoje "dopowiedzenia".
Cyt:
slaw29 Doskonała celnosc i mistrzowskie skupienie
slaw29 Doskonała celnosc i mistrzowskie skupienie

-
- Bywalec
- Moja broń: Zdrowy rozsądek niepoprawny politycznie :)
Jak tam Nerwus z tą moją zagadką?Nerwus2 pisze: wt 06.kwie.2021 - 03:36 Bajkopisarz-psychoanalityk forumowy. Czego ktoś nie powiedział Slaw i Stangret dowymyśla. Ja też mam nadzieję, że Temida będzie ślepa dla każdego. Ale póki tutaj rączka rączkę myje są to nadzieję które można włożyć między Twoje "dopowiedzenia".
Dalej za trudna?
Podpowiem Ci jeszcze raz bo widzę, że ciężko Ci idzie

Opisane zdarzenia miały miejsce i nie są jak to właśnie piszesz, "dowymyślane".
Dasz radę i nie, nie jest to Compass

Ps. to nie Temida jest ślepa, to ludzie

Skoro nie rozumiesz co to jest sarkazm, to trudno, należało się uczyć w szkole.
Wspaniały tata i jego niespełnione ambicje. Sam nie ma odwagi stanąć do zakładu tylko zasłania się dzieckiem i wystawia go jak małpkę w cyrku za skrzynkę wódki. Tyle w kwiestii upodlenia
Ale widocznie takie zwyczaje u ciebie.
EOT.
Znowu ten Twój ojcowski zamordyzm wyszedł. Może Ty do czegoś jesteś w stanie zmusić swoje dzieci czy spełnić przy ich pomocy swoje ambicje , ja usłyszałbym od nich zdecydowane NIESkoro nie rozumiesz co to jest sarkazm, to trudno, należało się uczyć w szkole.
Wspaniały tata i jego niespełnione ambicje. Sam nie ma odwagi stanąć do zakładu tylko zasłania się dzieckiem i wystawia go jak małpkę w cyrku za skrzynkę wódki. Tyle w kwiestii upodlenia
Ale widocznie takie zwyczaje u ciebie.
EOT.

Nie da się ich do niczego nakłonić do czego nie mają przekonania. Robią coś bo chcą a nie dla tego bo muszą. Gdybyś był na zawodach to byś to widział.
Może ktoś napisac na beżowym w Temacie ME że mnie zbanowali i miesiąc nie odpowiem .
Widzę że ciężki przypadek z Ciebie, za to z bujną wyobraźnią.
Domorosłe zapędy na psychoanalizę po jednym napisanym zdaniu. Musisz książkę napisać, będzie podręcznikiem.
Rozumiem że dałeś dupy i zdolne dziecko nie może startować w poważnych zawodach więc trzeba czym zapchać swoje niespełnione ambicje.
Status gwiazdki w towarzyskich zakładach o skrzynkę wódki dla taty niestety jest żałosny. Pozostaje mieć nadzieję że te wygrane skrzynki sam pijesz.
A o mnie i moim dziecku g. wiesz i niech tak zostanie.
Domorosłe zapędy na psychoanalizę po jednym napisanym zdaniu. Musisz książkę napisać, będzie podręcznikiem.
Rozumiem że dałeś dupy i zdolne dziecko nie może startować w poważnych zawodach więc trzeba czym zapchać swoje niespełnione ambicje.
Status gwiazdki w towarzyskich zakładach o skrzynkę wódki dla taty niestety jest żałosny. Pozostaje mieć nadzieję że te wygrane skrzynki sam pijesz.
A o mnie i moim dziecku g. wiesz i niech tak zostanie.
- zbiho
- Stary bywalec
- Moja broń: .31"
To może i dobrze, bo już Twoich biadoleń się nie dało czytać.
To do Slaw, bo mi post wszedł.
To do Slaw, bo mi post wszedł.
To już wiem o co to całe zamieszanie i afera z Sharpsem . Będzie nowa konkurencja :- Na MS.
Rysiek gdybyś był łaskaw zapytać i tu odpisać .
A czy zawodnik będzie mógł strzelać jednocześnie obie konkurencje czy musi dokonać wyboru ?Niech super strzelcy ze swoimi sportingami i wypasionymi diopterami ze spustami na przysłowiowe muśnięcie komara konkurują między sobą i osiągają super wyniki a zawodnicy operujący wojskowymi modelami będą mogli spokojnie zmierzyć się ze sobą nawzajem na równym im polu.
-
- Bywalec
- Moja broń:
Po tych wiadrach pomyj ,jakie wylewaliście .?
To zagadka dla inteligentnych. Każdy normalny wie.slaw29 pisze: wt 06.kwie.2021 - 18:31 To już wiem o co to całe zamieszanie i afera z Sharpsem . Będzie nowa konkurencja :- Na MS.A czy zawodnik będzie mógł strzelać jednocześnie obie konkurencje czy musi dokonać wyboru ?Niech super strzelcy ze swoimi sportingami i wypasionymi diopterami ze spustami na przysłowiowe muśnięcie komara konkurują między sobą i osiągają super wyniki a zawodnicy operujący wojskowymi modelami będą mogli spokojnie zmierzyć się ze sobą nawzajem na równym im polu.
-
- Bywalec
- Moja broń: Zdrowy rozsądek niepoprawny politycznie :)
Najpierw racz odpowiedzieć na moją normalnie i inteligentnie