Radomsko - Sekcja CP
Re: Radomsko - Sekcja CP
Czy komuś coś wiadomo czy od 1.02 będzie można podymić? Pewnie dowiemy się 31. Jak zwykle. Guru narodu przekaże z ambony słowo na niedzielę.
Nie wiem od czego to zależy, ale część strzelnic jest czynna, ja się wybieram w czwartek.
-
- Bywalec
- Moja broń:
Radomska to nie interesuje , 

Całego
Daj se już luz.

Daj se już luz.
Nie rozumiem czego osobnicy z Gliwic szukają w Radomsku. Czyżby problemy z przeczytaniem nazwy wątku? W sumie czego oczekiwać od kogoś kto sam sobie przyklaskuje. Dajmy sobie na luz bo nam znowu "ktoś" konta pokasuje a później sam poklepie się po plecach. Jak ostatnio.
-
- Bywalec
- Moja broń: Niezawodna
Myślałem że Nerwus 2 to jakiś obcy a tu okazuje się że to nasz NERWUS 

Witajcie Chłopaki . Pozdrowienia dla ekipy. W tym roku was odwiedzamy i uczymy się strzelać na długie dystansy.
Nerwus Ty się lepiej nie przyznawaj ze jesteś tu drugi raz zalogowany , bo to wbrew regulaminowi i będziesz się musiał 3 raz rejestrować, ale już nie jako Nerwus
Nerwus Ty się lepiej nie przyznawaj ze jesteś tu drugi raz zalogowany , bo to wbrew regulaminowi i będziesz się musiał 3 raz rejestrować, ale już nie jako Nerwus

-
- Bywalec
- Moja broń: Niezawodna
Nerwusem kolega był na beżowym 

-
- Bywalec
- Moja broń:
zapraszamyZłom pisze: śr 27.sty.2021 - 02:57 Witajcie Chłopaki . Pozdrowienia dla ekipy. W tym roku was odwiedzamy i uczymy się strzelać na długie dystansy.
Nerwus Ty się lepiej nie przyznawaj ze jesteś tu drugi raz zalogowany , bo to wbrew regulaminowi i będziesz się musiał 3 raz rejestrować, ale już nie jako Nerwus![]()

Nerwus na beżowym został zablokowany.

spacer na 300
Piękne zdjęcie. Sądzę że Nerwus jak dłużej postrzela to zmieni Nick na oaza spokoju . Nie wiem czy to prawda ale podobno strzelanie to nie łapanie ryb. Tam trzeba cierpliwości i spokoju.
Zablokowanie i wyrzucenie jest zarezerwowane tylko i wyłącznie dla indywidualistów, geniuszy i idiotów. Znam kilka przypadków wyrzucenia geniuszy i wybitnych indywidualistów z różnych forów tematycznych.Idiotów też kilku widziałem , jak choćby ten z boczkiem na rowerze. Taka piękna pogoda wy w trzy osoby bez masek. Nie mogę się doczekać aż to wszystko minie.
Zablokowanie i wyrzucenie jest zarezerwowane tylko i wyłącznie dla indywidualistów, geniuszy i idiotów. Znam kilka przypadków wyrzucenia geniuszy i wybitnych indywidualistów z różnych forów tematycznych.Idiotów też kilku widziałem , jak choćby ten z boczkiem na rowerze. Taka piękna pogoda wy w trzy osoby bez masek. Nie mogę się doczekać aż to wszystko minie.
-
- Bywalec
- Moja broń:
Zima więc można obejrzeć 736 m.pięknie.
https://www.youtube.com/watch?v=dWIDtDQ ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=dWIDtDQ ... e=youtu.be
Już po raz kolejny na tym forum po naskrobania dłuższego poematu przy wysyłaniu posta wyrzuca mnie do zalogowania kasując cały wpis.
Odechciewa się pisać.
Odechciewa się pisać.
- mar_kow
- Stary bywalec
- Moja broń: skuteczna
Zawsze po dłuższym pisaniu zaznaczam tekst i kopiuję do pamięci, zawsze można zrobić "ctrl+V" i się nie denerwowaćNerwus2 pisze: pn 01.lut.2021 - 10:13 Już po raz kolejny na tym forum po naskrobania dłuższego poematu przy wysyłaniu posta wyrzuca mnie do zalogowania kasując cały wpis.
Odechciewa się pisać.

-
- Bywalec
- Moja broń:
Już niedługo......
Wiem, tylko że jak się zapomni to nawet ctr + Z nie pomaga.