Sklepy Śląsk
Sklepy Śląsk
Witam myślę że w odpowiednim dziale jak nie to przepraszam. I pytanie polecacie jakieś sklepy z bronią i rewolwerami CP najlepiej ze Śląska. Pozdrawiam
- RedGuy
- Stary bywalec
- Moja broń:
Re: Sklepy Śląsk
Ja swój pierwszy zakupiłem w Pentagonie w Katowicach. Maglowałem gościa pytaniami a on cierpliwie odpowiadał. Gdy zabrałem rewolwer do domu i po dokładnym sprawdzeniu okazało się że jest niewielka nieosiowość. Podjechałem znów do sklepu i bez problemu zrobiliśmy kilka przymiarek innych bębnów po czym odmieniłem świeżo nabytego Remika na Colta Army. Tak więc Pentagon polecam.
Nie bój się zakupów przez neta, nieraz jest sporo taniej a poza tym zawsze możesz odesłać jak ci nie będzie odpowiadał.
Nie bój się zakupów przez neta, nieraz jest sporo taniej a poza tym zawsze możesz odesłać jak ci nie będzie odpowiadał.
Tylko Pentagon - jak będziesz mądry to jeszcze mi flaszkę postawisz za tą doradę .
Odwiedzę więc i zobaczymy fakt internety kuszą rabatami itp ale zobaczymyslaw29 pisze: wt 01.sty.2019 - 17:05 Tylko Pentagon - jak będziesz mądry to jeszcze mi flaszkę postawisz za tą doradę .
Również tam robiłem pierwszy zakup, to miejsce gdzie poczuć się można jak prawdziwy klient który zostawia nie małe pieniądze, dostałem odpowiedzi na wszystkie pytania nawet mailowe już po zakupie rewolweru. Polecam ... i czy ktoś wie kiedy wznawiają sprzedaż CP ?? chciałem u nich własnie kupić drugi rewolwer.
Macie jakieś doświadczenia związane ze sklepem z Żywca Military-zone ?
A gdzie na Śląsku czarny proch można kupić? Wiem, że w Czechach jakby co
.