jak finansować ?

Awatar użytkownika
cpt.Nemo
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: cpt.Nemo »

mkl1 pisze:a) uzyc 9 Para?- konsekwencje prawne uzycia BRONI itp....
A ja tak sobie mysle, ze tej Parabelki nie da sie naladowac garscia soli :)
Awatar użytkownika
mkl1
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: mkl1 »

cpt.Nemo pisze:
mkl1 pisze:a) uzyc 9 Para?- konsekwencje prawne uzycia BRONI itp....
A ja tak sobie mysle, ze tej Parabelki nie da sie naladowac garscia soli :)
pisząc 'para 9 miałem na mysli pistolet na amo 9para.. :)
Parabelki- czyli Lugera P08 nie mam , ale mam sliczną 'włoszkę" do dyspozycji na to samo amo...i sola nie da sie... a pozatym jestem o nia zazdrosny i trzymam ja pod kluczem, ( bo zona też zazdrosna o nia jest) :-D
R0GNAR
Bywalec
Moja broń:

Post autor: R0GNAR »

9para ciut za mocne ale jesli masz cos w 22 to polecam ,,gumy" --sytuacja hipotetyczna (dla Policji- opisuje sen) po odsypaniu czesci ,,pednika" osłabiasz siłe razenia, idealne do rozpedzenia ,,wojny" 20letnich gnoi na Twojej ulicy, potrzebny jedynie magazynek na 10sztuk i wspołpracujacy sasiedzi :lol: ech jaki mily byl to sen, zwłaszcza jak wyskoczyl sasiad z dubeltowka ,po wszystkim pokazywal nam ze w lufach była pustka ale jaki efekt psychologiczny :lol: w snie bralo udzial 11 sasiadow ktorzy tez juz mieli dosyc tego ze nawet po zgloszeniu policja byla gruuubo po czasie ( myslelismy ze dawali sobie margines bezpieczenstwa by ,,awanturnikow nie spotkac) PODKRESLAM TO SEN :lol:
Awatar użytkownika
mkl1
Stary bywalec
Moja broń:

och piękny sen..

Piękny ten sen miałeś... urokliwe to, ze śasiedzi tez chieli pomóc :)
niestety u mnie si tylko "rzucaja, jak fisze w galarecie", ale jak cos do ... do domciu..ach i najwyzej zadzwonic po policje , ze kowalski ma broń ...a jego syn biega po lesie uzbrojony w karabin i pistolet i na dodatek z całą bandą innych 'zboczeńców".. a wyrostki???.. no co... poszli sobie... :-x

Raz tylko z pełną premedytacja koło takiej grupki hałaśliwych i pijacych, przeszedłm z 'odpakowanym z pokrowca AK-47 ( Yunkier- ale o tym oni nie wiedzieli, bo dodatkowo po tunngu na "pełny AK") i z 'nonszalancja rzuciłem go na tylne siedzenie samochodu... jak wróciłem za godzinke-to sie juz kłaniali z daleka :-D ale to też marzenia senne były,,,, bo przeciez z bronią nie biega sie po ulicy... :-)

no najwyżej wychodzę na spacerek z moim maleńkim 55kg wagi) owczareczkiem...
mackra
Stary bywalec
Moja broń:

Post autor: mackra »

Panowie, a moze zimny prysznic?
chudej
Bywalec
Moja broń:

Post autor: chudej »

No,no.Te 55 kilo to chyba lepsze od 5 ,6 mm ?
Awatar użytkownika
mkl1
Stary bywalec
Moja broń:

mackra pisze:Panowie, a moze zimny prysznic?
na zewnątrz snieg pruszy... zimno wystarczajaco... :-)

a tak to tylko senne zwidy... ja jestem człowiekiem niesłychanie przyjaźnie nastawionym do wszystkich stworzeń ( tych duzych i tych małych) broni nawet w domu nie trzymam - tylko w klubie... :-D
R0GNAR
Bywalec
Moja broń:

Post autor: R0GNAR »

Jak piszesz Mirku jak piszesz ! :D To tylko sny :lol: A skoro tak to jeszcze jeden opisze : Jakis czas temu zrobiono wykop(cos z kanalizcja) zeby autka nie wpadaly to obstawili takimi odblaskowymi słupkami(plastik) no i palilem sobie na balkonie a tu 3 podpitych lysoli te słupki wrzuca do tego dolu. Nadarłem pape i chcialem leciec do nich ale nie zdazylem :-( sasiad cos w ogrodzie kopal i tak jak stal z lopata w rece polecial panom tlumaczyc ze zle robia :lol: ale oni jak go zobaczyli to zamiast poczekac i wysłuchac co zle robia -chodu, no i nie dogonil ich :-? ale darł sie do nich ze ,,jak strzeli sipą w durny łeb" tak wiec i ten sen mial cos ze strzelaniem wspolnego :) . Tylko szkoda ze ostatnio jakos tak sie porobilo :? interesujace przypadki z naszej ulicy znikneły a do podpitych gowniarzerii powrzaskujacej cos na ulicy nikt juz nie wychodzi.
ODPOWIEDZ