Wykonam praskę 2
Re: Wykonam praskę 2
Polecam . mamzrobioną do remika na sześć kul naraz wchodzą jak w kaczą dupę wykonanie perfekt
- FunkyKoval5
- Bywalec
- Moja broń:
Jamnik22 , sam zrobiłeś czy kupiłeś...???
- FunkyKoval5
- Bywalec
- Moja broń:
No i....???
Domyśl aię geniuszu...
P.S.
Pytajkę masz zaciętą.
Kropkę też.
Zdecyduj się co na końcu zdania, kropka czy pytajka. I jedna a nie po trzy. Albo wymień klawiaturę.
- FunkyKoval5
- Bywalec
- Moja broń:
Mimo dobrych chęci Twoja odpowiedź nic nie wnosi do sprawy....44 pisze: wt 27.sie.2019 - 10:09Domyśl aię geniuszu...
P.S.
Pytajkę masz zaciętą.
Kropkę też.
Zdecyduj się co na końcu zdania, kropka czy pytajka. I jedna a nie po trzy. Albo wymień klawiaturę.
Dobre chęci tobie by się przydały. Jak dotychczas, tylko zaśmiecasz to forum. Ani jednego merytorycznego postu nie widzę, a jest tego ponad 360.
P.S.
Kolega jamnik22 ma ode mnie praskę, jeśli wnosi to coś do sprawy.
P.S.
Kolega jamnik22 ma ode mnie praskę, jeśli wnosi to coś do sprawy.
- FunkyKoval5
- Bywalec
- Moja broń:
Ponieważ mam wykształcenie spożywcze, i minimalne doświadczenie z bronią CP nie stać mnie na wypowiedzi merytoryczne na naszym forum, ale nikogo nie obrażam nie wytykam mu jego błędów, wszystko co wiem o CP wiem właśnie z tego forum, w mojej okolicy brakuje ludzi z doświadczeniem, a z gośćmi którzy noszą po mieście Remingtona 5,5 cała pod pachą nie zadaje się, więc jedynie tu mogę zamienić kilka słów z pasjonatami CP...
-
- Moja broń: Remington New Army .44 1858 Pietta
Cześć, kolega prosi mnie o kontakt do Pana .44, ale niestety zapodział mi się gdzieś numer tel... Też chce mieć taką praskę na 6 kul jak moja... Nie mogę wysłać do Pana .44 wiadomości prywatnej, albo nie potrafię 
... Dramat
-
- Moja broń: Remington New Army .44 1858 Pietta
Cześć, mogę prosić o kontakt na priv?
Ten profil jest zbanowany bo pan wykazywal pewne odchylki od norm kulturalnego zachowanianesezege pisze: czw 06.lip.2023 - 20:31 Cześć, kolega prosi mnie o kontakt do Pana .44, ale niestety zapodział mi się gdzieś numer tel... Też chce mieć taką praskę na 6 kul jak moja... Nie mogę wysłać do Pana .44 wiadomości prywatnej, albo nie potrafię... Dramat
![]()