Odprzodowy - odtylcowy
Odprzodowy - odtylcowy
jak już wiele razy pisałem w cp jestem świeżakiem broń ostrą już nie w wojsku się nastrzelałem ale nie o tym proszę was o pospowiedź za i przeciw jednego i drugiego i tak szczerze którego byście wybierali na moim miejscu mam howkena więc coś tam liznąłem ale to nie wiele w stosunku do ludzi co mają po kilkanaście sztuk broni i doświadczenie z nimi mowa o wyższejpółce niż howken pozdrawiam
- Bready
- Stary bywalec
- Moja broń: Duzo ,dawno nie liczylem ;)
Re: Odprzodowy - odtylcowy
A bron CP to wedlug Ciebie jest jaka? ,tepa czy wiwatowajamnik22 pisze: śr 07.sie.2019 - 21:35 jak już wiele razy pisałem w cp jestem świeżakiem broń ostrą już nie w wojsku się nastrzelałem

Zostan na razie przy Hawkenie ,jak nabedziesz wiecej umiejetnosci sam dojdziesz czego potrzebujesz.
Pisząc ostra miałem na myśli naboje scalone
- Bready
- Stary bywalec
- Moja broń: Duzo ,dawno nie liczylem ;)
No i od razu lepiej
W zasadzie to miales na mysli amunicje centralnego zaplonu ,i to te elaborowana prochem bezdymnym
P.S.
Z tym "nastrzelaniem" sie w wojsku to bym nie przesadzal ,bo zdarza mi sie na jednym strzelaniu wystrzelic wiecej niz przez 2 lata sluzby

W zasadzie to miales na mysli amunicje centralnego zaplonu ,i to te elaborowana prochem bezdymnym

P.S.
Z tym "nastrzelaniem" sie w wojsku to bym nie przesadzal ,bo zdarza mi sie na jednym strzelaniu wystrzelic wiecej niz przez 2 lata sluzby