Obydwa są Pietty.solo1979 pisze: ndz 03.mar.2019 - 16:17 Tak jak napisalem wyzej. Zamowilem remingtona firmy pietta. Zostal sprzedany z bebenkiem ubertii zamiast pietta.
Może wyczyść ten stary z nagaru to będzie miał tą samą pojemność.
Obydwa są Pietty.solo1979 pisze: ndz 03.mar.2019 - 16:17 Tak jak napisalem wyzej. Zamowilem remingtona firmy pietta. Zostal sprzedany z bebenkiem ubertii zamiast pietta.
solo1979 pisze: pn 04.mar.2019 - 17:48 Chciałbym żeby mógł się odnieść do tego postu właściciel firmy Saguaro....
Tak, to jest oryginalna Pietta.
Co do bebenka to na drugim zdjeciu jest widoczne wybite oznaczenie Uberti.
Tu nie chodzi o kwestie wiary, tylko o fakt.
Nie widze sensu w wymyslaniu jakis nie stworzonych histori,
tym bardziej, ze jestem czlowiekiem powaznym...
Akurat z opisywaniem na maile to u Was nie jest najlepiej - niestety.
A dlaczego miałbym spodziewać się pomyj od Ciebie, Panie Kolego?roundball pisze: wt 05.mar.2019 - 21:10 Spodziewałeś się wiadra pomyj po mnie czy tak w ogóle ?
Fakt, czasami mnie ponosi ale tylko jesli chodzi o politykę, czy światopoglądy. Jak mi jakiś temat na forum nie pasuje, albo nie chcę odpowiadać na setne pytanie oto samo, to się nie wypowiadam, a nie tak jak niektórzy tutaj co nie maja co robić i wiszą na necie zaogniając głupie tematy zamiast zignorować.
Co do Ciebie, to tak na logikę mogłeś obejrzeć wszystko dokładnie a nie kombinować teorie spiskowe i przepychankę na forum. Zaglądając do komory to od razu widać.
Niestety na żadnego maila wysłanego do w/w firmy nie uzyskałem odpowiedzi, a wysłałem ich sporo, głównie z zapytaniem o towar. No cóż... widocznie tak zarobieni są że nie muszą odpisywać :-/ żeby to jeszcze było z dnia na dzień, ale już kilka tygodni czekam i nic.Ellen pisze: wt 05.mar.2019 - 08:00Akurat z opisywaniem na maile to u Was nie jest najlepiej - niestety.Co też przewija się co jakiś czas tu i ówdzie na forach...