Willie357 pisze: ndz 06.sty.2019 - 08:59
Ależ ja się nie czepiam,tylko oszczędzam czas i energię.Po 40 latach spędzania czasu na strzelnicach Polski i 14 innych krajów,dzięki właściwemu współczynnikowi ( [debil /metr kwadratowy] w okolicy ) ,
nadal mam tylko jedną dziurę w dupie i nie tracę czasu i energii na podcieranie większej ich ilości.
Nie zamierzam słodzić ale to najlcelniejsza
obiektywna ocena wątku...
Proponuję założyć dział, nie wiem "PIASKOWNICA" lub inaczej i tam umieszczać dziecinne pytania i wypowiedzi mało doświadczonych Użytkowników. Bo może faktycznie są tak niedorośli że potrzebują prowadzenia za rączkę, podtykania śliniaczka...
Bo o mądrości Forum decydują Użytkownicy i ich wypowiedzi. Wejdzie ktoś nowy też niezorientowany, przeczyta i weźmie to za pewnik. Jeżeli w treści będą wątki o noszeniu załadowanej strzelaniu płaszczowymi (jak to miało miejsce) to niestety podąży tą ścieżką. Należy ingerować, kasować albo przenosić wątek "na pobocze" z odpowiednim wpisem. I tutaj Kolega @Derek będzie miał duże pole do popisu...
Ludzie w większości (zwłaszcza młodsi) podchodzą bezkrytycznie do tego co przeczytają w Internecie.
Bzdurny wątek staje się mądrzejszy ilością bzdurnych wypowiedzi i jest postrzegany jako prawda...